Hai la consultanță, că se dă!

March 18, 2016

Am observat în ultima vreme o dorință a oamenilor de a primi sfaturi în doze mici. Nu-i nicio noutate, de aceea exista Sacul cu sfaturi.

Dar dacă săculețul nu e suficient?

Dacă sunt oameni care vor să stea cu tine la masă (btw, mergeți la Kid You Not, că nu îngrașă!) și să te privească drept în pupila stângă atunci când te întreabă ce să facă cu candy-barul?

Dacă au multe întrebari, dar bine organizate, astfel încât știu că o oră sau două sunt ultrasuficiente pentru a își lămuri absolut tot ce au de lămurit?

Atunci facem să fie bine!

E un alt fel, mai lung și mai haios așa, de a anunța serviciul ,,Meet Up!” – newcomerul în oferta TWS 2016-2017! Că așa se întâmplă când dai refresh, îți vin idei în vârful degetelor – și până nu le dai jos într-un docoment, nu se calmează.

Serviciul MeetUp vine în două forme (o oră – 75eur sau două ore – 100eur). Dacă cele două forme nu sunt satisfăcătoare pentru setea voastră de cunoaștere, vorbim și vedem cum facem să fie bine. Din nou. Doar ca să nu fie rău.

Pentru cine nu știe, serviciul MeetUp are și un frățior mai mare (care se cheamă One Day Stand), aplicabil clienților care încă nu s-au apucat de treabă și vor s-o facă organizat. One Day Stand se referă la o întâlnire de 3 ore (mamă, îți dai seama, o să ni se aplatizeze fundurile pe scaune!). Și încă o sumedenie de documente super utile în faza de larvă a evenimentului vostru – draft de buget, timing de proiect, desfășurător, recomandări pentru toți furnizorii de care veți avea nevoie plus orice alte sfaturi necesare. Documente pe care le veți primi în maximum o săptămână de la întalnire. Ca să nu mai ținem nimic sub preș, tariful pentru One Day Stand este de 200 de euro.

Pot să lungesc mult și bine vorba despre consultanță, că în broșură există însă și Virtual Insanity, tata lu astea două mici. Adică consultanță online pe toată durata planificării evenimentului. Dar despre el vă povestesc altădată, na, plus că nu vreau să dau totu-afară din casă așa, dintr-o singură postare!

 

Deci dacă vreți sfaturi, are fata! Dați un semn pe yourweddingstyler la gmail com și IARĂȘI facem să fie bine. Avem un hobby cu treaba asta. Și un tic. Și un πtic.

 

Weekend să aveți și să se dea până-n fund la taxatoare!

 

Și fotografia zilei, fără de care ziua nu e zi și noaptea nu e dimineață, de la Land Of White Deer (pentru care am un nou crush, ce să-i faci, poate de la Nunți Autentice mi se trage):

12832539_1151004268266807_1659498247238322364_n

PS – nu uitați să vă dați pe Best Of Weddings 2016. Am auzit că e super tare!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT