Pe când stătea țața Floarea într-o seară și se gândea profund… a lovit-o ca din senin, ca de nicăieri, o luminare supremă.

Trebuie să fac o schimbare!

Dar cum, Floareo dragă, ce schimbare ai putea mata să faci? S-a dovedit științific că nu ești șoarice de birou. Mai mult de zece evenimente n-ai cum să iei, în niciun caz. Ba mai mult, e clar că Ana o să bage coordonare ca Migu în cele ce urmează dacă e să judecăm după oboseala cronică și vârsta care nu mai e ce-a fost, precum și imunitatea personală care stă la colț și plânge. Că câte nunți pe răceală am dus anul ăsta, zău că n-am mai făcut nicicând.

Dar, totuși, ce este de făcut?

Păi este foarte simplu. Se impun niște modificări în abordare. Căci vedeți voi, cercetătorii britanici mi-au tot dat, an de an, SMS-uri în care mi-au tot zis – vezi că ai niște clienți cu care vorbești în fiecare zi și alții cu care schimbi cinci e-mailuri tot anul.

Și eu le-am zis – așa, și? Ce vreți să fac? Să tarifez la oră, să mă ridic în timpul discuției când expiră orele vândute?

Nu se poate. Cu mine e totul sau nimic.

Apoi tot cercetătorii ăia britanici au venit și au zis – măi, mai gândește-te totuși puțin. Pe bune, chiar sunt oameni care își petrec un an aproape continuu discutând cu tine și unii de care uiți câteodată cum arată. Nu ți se pare, așa, deloc, ceva în neregulă aici?

Și-atunci mi-am zis – băi cercetătorilor, voi nu sunteți chiar așa de proști pe cât credeam.

 

Așa a apărut noua structură de servicii The Wedding Styler, care constă în :

  • Consultanță atâta câta vrea love birds, tarifată la oră
  • Un pachet care se va configura întocmai după nevoile lovebirds-ilor, alcătuit din consultanță, întâlniri face to face și ore de coordonare în ziua evenimentului
  • Un pachet fără limită, fără limită, fără limită…(adică așa, ca până acum). Are și el totuși limita lui – serviciul de coordonare nu poate dura mai mult de 18 ore și se încheie cel mai târziu tot la 4 dimineața.

Așa cum v-am obișnuit (depinde cine citește, hehe), oferim discounturi pentru contracte semnate cu mai mult de un an înainte și pentru scurtarea serviciului de coordonare până la niște alte ore, să le zicem, mai omenești :).

 

Păi – și o să ziceți – cum anume doamne-iarta-mă o să contorizezi tu orele dedicate? Tu uiți și unde-ți lași capul, răspunzi noaptea la mailuri, stai pe chat la cinema…

Păi aici e aici, că în fiecare lună clienții care contractează pachetul flexibil vor primi un timesheet cu activitatea mea, care le va permite să vadă câte ore mai au la dispoziție. Dacă cele orele contractate se consumă, au posibilitatea să suplimenteze pachetul, la un preț stabilit pe oră – dar vor afla asta și vor putea decide înainte de a se întâmpla, bineînțeles. De asemenea o să-i avertizez când ne apropiem de fundul sacului că ceva timp trebuie rezervat pentru întocmirea desfăsuratorului și confirmările cu echipa de dinainte de ziua evenimentului.

Pe scurt – cine vrea doar puțin din timpul meu îl poate primi, la oră.

Cine se știe eficient, laconic și hotărât se va încadra cu certitudine în pachetul 2 de servicii.

Cine se știe că n-are măsură se va îndrepta către pachetul 3.

Perfectness.

Ce se mai adaugă la pachetul cu goodies anul acesta sunt pe de o parte serviciile suplimentare care pot fi contractate DIRECT de la TWS (dar nu obligatoriu) – logistica de eveniment + some rentals.

De asemenea am pregătit o listă cu beneficii reale pe care le primiți de la unii dintre colaboratorii tradiționali TWS sub formă de discount, dacă vă hotărâți să colaborați cu ei.

 

Semne bune anul viitor are. Dacă vreți să programăm o întâlnire gratuită de 1,5h – să ne vedem la ochi, să ne întrebăm de sănătate – dați musai un semn pe yourweddingstyler @ gmail punct com. Ce primiți de la mine este ce ați citit mai sus plus:

  • sinceritate
  • realism
  • scurtături
  • zero wedding bs

Ce aștept eu de la voi:

  • încredere
  • relaxare
  • hotărâre
  • zero wedding bs. Sau ok, dacă e, să fie puțin de tot :P.

Ce o să iasă din relația noastră să sperăm deloc zbuciumată?

  • nunta voastra
  • pentru voi
  • cu voi
  • cu sens, cu drag
  • cea mai potrivită echipă pentru voi
  • some great memories

Eu voi termina în curând acest sezon. Și mă voi duce să-mi odihnesc mintea. Revin cu obiective noi prin octombrie – printre care și unul care spune că nu mai am voie să mai tastez noaptea. Și no more messenger + whatsapp 4 clients! Sorry guys :). Mailu’ e dat naibii și va rămâne singurul mod de comunicare scrisă.

Happy wedding everyone și hai să ne vedem și la anul cu evenimente unul și-unul!

 

 

 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT