Vreau să mă îndrăgostesc de nunta mea – WORKSHOP PENTRU VIITORI MIRI ȘI MIRESE

Se apropie debutul de sezon 2018, dar sunt printre voi și oameni care încep deja să-și plănuiască nunta din 2019. Vă doriți poate să organizați singuri nunta voastră, dar cu siguranță aveți întrebări, neliniști, nelămuriri.

Poate nu știti de unde să apucați toată povestea. Poate nu știți în ce ordine să abordați lucrurile. Care sunt prețurile corecte. Ce se întâmplă, în practică la o nuntă, cum e mai bine să gândiți programul zilei. Poate că lucrurile au devenit atât de neclare pe fond emoțional, încât vă e greu să mai distingeți ce anume e important pentru voi și ce e presiune de la cei din jurul vostru, dar și de la piața de evenimente care, firește, vrea să-și vândă serviciile.


Organizez această ,,șezătoare” tocmai ca să pot face puțină lumină în toată această nebuloasă. Pentru că-mi fiecare cuplu merită să se bucure de organizarea nunții. Fiecare mireasă merită să își iubească nunta. Și pentru că știu cât de ușor alunecă lucrurile de la emoție la surescitare și de la abia aștept la abia aștept să scap.
Deocamdată adun date de la cei interesați – și în momentul în care toate lucrurile vor fi puse la punct, voi da de veste. Pot deocamdata doar să promit că va fi într-un loc frumos și primitor și că taxa de participare va fi una mai mult decât rezonabilă.

Ce pot eu să promit în plus sau diferit față de alt eveniment de gen din București? Vin cu toată experiența celor peste 100 de evenimente la care am pus umărul cu mai multă sau mai puțină contribuție. Vin cu o doză sănătoasă de pragmatism dar și cu o doză zdravănă de simț al umorului. Promit să te scutesc de clișee zaharisite și de promisiuni standard luate de prin reviste. Top 10 ce-se-face-la-nunți și top 10-trenduri sunt lucruri care îmi lipsesc din vocabular. Mă interesează să te învăț cum să recunoști lucrurile pe care chiar le vrei, cum să cerni din isteria de bombonele colorate de pe piață pe cele care sunt pentru tine. Cum să nu te încrâncenezi. Și în final cum să-ți iubești nunta pentru ce e și ce poate fi, nu pentru cum îți spune mass-media că ar trebui să fie.

Înscrieți-vă așadar pe yourweddingstyler@gmail.com și vă dau toate informațiile pe care vi le pot oferi în acest moment – plus vă trec pe lista de informare, ca să aflați imediat în ce fel se schimba statusul acestui eveniment.

Vă aștept! 🙂

(fotografiile îi aparțin lui Ioan Stoica, și sunt realizate la workshopul Ajutor, mă mărit! din 2013 și la Neaoș Wedding Planning din noiembrie 2015).