We’re The Wedding Stylers

Sau…mai bine spus…cine suntem? Suntem una dintre cele mai experimentate echipe de wedding planning din România. Nu suntem vintage, nu suntem nici moderne. Nu ne axăm pe nunțile rurale, dar nici pe cele urbane. Nu ne-am făcut vreun scop din destination weddings.

Dacă ar fi să alegem două cuvinte care să caracterizeze cel mai bine felul în care ne facem treaba, acestea ar fi PRAGMATISM și SIMPLIFICARE. Ne interesează să găsim soluțiile care funcționează pentru fiecare client în parte și pentru fiecare buget în parte, nu să aplicăm rețete, nici sa urmăm trenduri și nici să alegem ce e general considerat a fi frumos sau bun. Nu credem că nunta ar trebui să fie prilej de etalare artistică, nici nu credem în competiția între pozele de pe facebook. Pe primul loc rămân, pentru noi, petrecerea, oamenii, relația dintre oameni și amintirile reale care rămân în urma consumării evenimentului.

De asemenea, nu promitem exceluri încâlcite, milioane de liste, catralioane de deadlines și cuvinte multe în tabele și mai multe care în practică, pe dovedite și pe demonstrate, mai mult încurcă decât ajută. Mai exact, copleșesc. Propunem o metodă simplă, empirică, bazată pe comunicare și bun simț. Vă propunem să facem parte din echipa voastră până la nuntă, dar nu dintr-o echipă de calcule matematice, ci din una bazată pe încredere și promisiuni respectate.

Din cele peste 100 de evenimente organizate în ultimii opt ani, am tras concluzia că ne plac evenimentele cu sens, cu oameni și cu drag. Nu încrâncenările. Nu dorința de a dovedi cuiva ceva. Nu lucrurile false, oricât de poleite și de parfumate ar fi. Atunci când dorința de a organiza o petrecere vine din dragoste, atunci lucrurile sunt simple. Iar nouă, așa cum vă povesteam, ne plac lucrurile simple.

Îți putem ușura drumul pe care îl ai de parcurs până la nuntă. Dar trebuie să te cunoști, să îl cunoști pe celălalt și – foarte important! – să ai încredere în noi.