Cum putem colabora?

 

ana-dragos-0731

Pentru o persoană ocupată cu tot felul de alte lucruri (job, hobby-uri, călătorii, viață socială), organizarea unei nunți poate fi comparată foarte plastic cu urmatoarea imagine: gândiți-vă că sunteți în fața unei păduri foarte, foarte dese, prin care abia trece lumina. Afara e frumos, temperatura e numai potrivită, dar nu puteti vedea printre crengile copacilor nimic, iar nunta voastră e fix de partea cealaltă a pădurii. Trebuie să parcurgeți pădurea – și nu fiecare potecă e potrivită pentru orice cuplu. Trebuie să găsiți poteca potrivită pentru voi și să ajungeți la nuntă relaxați și odihniți, într-o perioadă de timp limitată.

Am uitat să vă spun, pe crengile copacilor stau tot felul de lucruri nebunești – rochii, torturi, membri de trupe, fotografi, dansatori, verighete, chestii care mai de care mai colorate și atrăgătoare, care strigă după voi și încearcă să vă ademenească în direcția lor, mai e și câte-un ,,pit stop” de genul ,,târg de nunți”, care s-ar putea să vă ajute sau, dimpotrivă, să vă întârzie în drumul vostru.

Felul în care se comportă oamenii în aceasta situație este foarte diferit:

  • sunt acei oameni care au o experiență vastă cu pădurile și cu tehnicile de supraviețuire, în general. Nu-i sperie nimic – așa că vor intra curajoși, își vor urma instinctul și pur și simplu vor ajunge pe partea cealaltă a pădurii la termenul dat, fără nicio problema
  • sunt oameni care sunt dispuși să facă singuri călătoria, dar mai înainte de a pleca sună un expert în păduri de genul ăsta și află de la el tot ce se poate afla – iși fac hărți, își iau repere și nu intră în pădure până nu înțeleg exact ce au de făcut
  • mai sunt oameni care intră curajoși, își iau elan, dar pe parcurg se sperie și cheamă ajutoare care să-i scoată cu bine la liman
  • și sunt oameni care de la bun început își spun – ,,eu aici nu intru!”. Acei oameni care-și doresc să vină cineva, să-i ia de mână și să-i ghideze tot drumul, acel cineva în care e esențial să aibă încredere (alminteri se rătăcesc cu toții și întârzie la nuntă).

De aceea și serviciile pe care TWS le oferă sunt gândite în așa fel încât să se potrivească oricui, indiferent care e abordarea sa în ceea ce privește pădurea organizatului de nunți.

  1. Consultanță punctuală –  o întâlnire consultativă, pe cele mai diverse teme – fie că e înainte de a vă apuca de organizat nunta, fie că e undeva pe parcurs. Este urmată de livrarea tuturor documentelor și contactelor de care aveți nevoie, în funcție de etapa organizatorică în care vă aflați (schiță de buget, timing de proiect, contacte de furnizori, schiță de desfășurător pentru eveniment etc).
  2. Identificarea localului pentru evenimentul vostru – research și obținere de oferte de la cel puțin 3 localuri, respectând criteriile oferite de către clienți.
  3. O colaborare consistentă, pe tot parcursul organizării nunții, presupunând planificare, consultanță, formarea echipei, coordonarea ei, coordonarea evenimentului în locație și chiar dezvoltarea unui concept de eveniment – care variaza ca și complexitate în funcție de nevoile fiecărui client și de caracteristicile fiecărui proiect în parte.  În oferta noastră veți regăsi trei pachete gândite în funcție de cele mai frecvente solicitări primite din partea clienților noștri, însă pachetul de servicii este 100% personalizabil și se va stabili în funcție de cerințele specifice pe care le aveți.

Dacă vrei să afli mai multe despre serviciile The Wedding Styler, sau vrei să programăm o primă întâlnire consultativă (fee-ul pentru aceasta primă întâlnire consultativă se va scădea din prețul total al pachetului de servicii ales, în cazul în care decideți să colaborăm mai departe) dă un semn pe yourweddingstyler  la gmail punct com și vei primi oferta de servicii, precum și răspunsuri la întrebarile tale.

Mulțumim și abia așteptăm să aflăm cum putem să te ajutăm cu drumul prin pădure! :)

One comment

Leave a comment

*