Cum putem colabora?

 

ana-dragos-0731

Pentru o persoană ocupată cu tot felul de alte lucruri (job, hobby-uri, călătorii, viață socială), organizarea unei nunți poate fi comparată foarte plastic cu urmatoarea imagine: gândiți-vă că sunteți în fața unei păduri foarte, foarte dese, prin care abia trece lumina. Afara e frumos, temperatura e numai potrivită, dar nu puteti vedea printre crengile copacilor nimic, iar nunta voastră e fix de partea cealaltă a pădurii. Trebuie să parcurgeți pădurea – și nu fiecare potecă e potrivită pentru orice cuplu. Trebuie să găsiți poteca potrivită pentru voi și să ajungeți la nuntă relaxați și odihniți, într-o perioadă de timp limitată.

Am uitat să vă spun, pe crengile copacilor stau tot felul de lucruri nebunești – rochii, torturi, membri de trupe, fotografi, dansatori, verighete, chestii care mai de care mai colorate și atrăgătoare, care strigă după voi și încearcă să vă ademenească în direcția lor, mai e și câte-un ,,pit stop” de genul ,,târg de nunți”, care s-ar putea să vă ajute sau, dimpotrivă, să vă întârzie în drumul vostru.

Felul în care se comportă oamenii în aceasta situație este foarte diferit:

  • sunt acei oameni care au o experiență vastă cu pădurile și cu tehnicile de supraviețuire, în general. Nu-i sperie nimic – așa că vor intra curajoși, își vor urma instinctul și pur și simplu vor ajunge pe partea cealaltă a pădurii la termenul dat, fără nicio problema
  • sunt oameni care sunt dispuși să facă singuri călătoria, dar mai înainte de a pleca sună un expert în păduri de genul ăsta și află de la el tot ce se poate afla – iși fac hărți, își iau repere și nu intră în pădure până nu înțeleg exact ce au de făcut
  • mai sunt oameni care intră curajoși, își iau elan, dar pe parcurg se sperie și cheamă ajutoare care să-i scoată cu bine la liman
  • sunt și acei oameni care vor un ghid, dar care să nu le spună tot timpul ce să facă, ci mai degrabă să-i îndrume în punctele esențiale
  • și sunt oameni care de la bun început își spun – ,,eu aici nu intru!”. Acei oameni care-și doresc să vină cineva, să-i ia de mână și să-i ghideze tot drumul, acel cineva în care e esențial să aibă încredere (alminteri se rătăcesc cu toții și întârzie la nuntă).

De aceea și serviciile pe care TWS le oferă sunt gândite în așa fel încât să se potrivească oricui, indiferent care e abordarea sa în ceea ce privește pădurea organizatului de nunți.

  1. Consultanță punctuală – sfaturi și recomandări pe cele mai diverse teme, fie că e înainte de a vă apuca de organizat nunta, fie că e undeva pe parcurs. Se facturează la oră, constă în întâlnire face to face (sau skype, dacă altfel nu este posibil) – și, desigur, exista discounturi pentru un număr mai mare de ore contractate.
  2. Un pachet personalizabil din punct de vedere al timpului dedicat întâlnirilor personale și/sau orelor de coordonare din ziua nunții. În oferta noastră veți regăsi două pachete gândite în funcție de cele mai frecvente solicitări primite din partea clienților noștri, însă pachetul de servicii este 100% personalizabil.
  3. The All Inclusive Deal – însemnând pachetul maxim de servicii de planificare și consultanță pe care le putem oferi, plafonate la un fee fix și presupune dedicare completă, 100% în planificarea evenimentului, fără limită de ore de consultanță sau de întâlniri, precum și un pachet mai mult decât suficient de ore de coordonare în ziua nunții. Acest pachet conține inclusiv cheltuielile de transport și cazare ale echipei pentru nunțile din afara Bucureștiului.

Dacă vrei să afli mai multe despre serviciile The Wedding Styler, sau vrei să programăm o primă întâlnire (oferită gratuit) dă un semn pe yourweddingstyler  la gmail punct com și vei primi oferta de servicii, precum și răspunsuri la întrebarile tale. Întâlnirile pot fi programate de luni până vineri, între orele 12.00-19.00.

Mulțumim și abia așteptăm să aflăm cum putem să te ajutăm cu drumul prin pădure! 🙂

One comment

Leave a comment

*