Alexandra & Cristi, Vila 23

Ce zicem noi: Cu Alexandra și Cristi e o poveste foarte frumoasă și foarte…cum ar trebui să fie. Ne-au scris astă iarnă cu povestea bineștiută – cât mai în aer liber, cât mai în iulie, cât mai relaxat și fără griji – și i-am luat tare (cum mă știți…năravul vechi…) – și anume – o să fie greu să găsim locație în februarie pentru iulie, mai ales în aer liber. Hai să 2017, pls, nu vă construiți așteptări, costurile o să fie pe măsură etc. De obicei felul ăsta al meu de a fi îndepărtează clienții care se așteaptă de la un WP să sară în papuci și să le zică – sigur, eftin și bun, când vreți voi, no problemo, totul e frumos și fără niciun deranj!
Spre marea mea surprindere (deja) oamenii ăștia nu doar că nu s-au supărat pe mine și nu s-au speriat de prognoze, ci au insistat – hai totuși să vedem dacă se poate, și dacă nu s-o putea nu-i foc.
Și cumva s-a putut, și-am avut chiar și de ales între două locații. Nunta a avut loc în mijlocul verii, pe 16 iulie.
De la semnarea contractului și până la eveniment propriu-zis au fost mai putin de patru luni. Da, ați citit bine. A fost unul dintre evenimentele alea foarte puține care mi se întâmplă în care oamenii au fost ok cu cam tot ce-am propus și am agreat absolut toți pașii fără mare fuss.
Pe lumină s-a plecat de la nuntă și cred că toată lumea încă pomenește seara respectivă.

Ce zic ei: Mulțumim mult! A ieșit mai bine decât ne imaginam și mare parte din “vină” o purtați voi :P!!! O să vă recomăndăm cu cea mai mare plăcere, oricând vom avea ocazia!

Locație – Vila 23

Foto – FixFoto

Design floral – Flowerbomb

Entertainment – FreeStay și Bogdan Nicolescu

Tort – Cookie Jar

Papetărie – Storyset

Coregrafie primul dans: Alina Petrișan

Logistică – Yes Events
Planning & coordonare eveniment – The Wedding Styler

Leave a comment

*