Alina & Octav, Clubul Diplomatic

Ce zicem noi: ‘Cause they’re a super team/And super teams don’t fail… Milioane de mulțumiri merg către Theo Manusaride, Bălașa Films, DulceBun, Bloom Bloom, Exquisite BarSolutions, No Stress Band, G+M Handmade Paper, Storyset, PlanteCadou.ro si Vidrascu Ana, my super-coordinator! Și Pinkie pentru special-guest-ing. Casă de kevlar, frumoșilor!

Ce zic ei: Îți mulțumim pentru tot, încă o dată! În ciuda diferențelor noastre de opinie a fost un eveniment super și asta a fost și datorită vouă, celor cu care am lucrat. Mi-a plăcut mult de Theo (care i-a cusut și niște nasturi lui Octav:))), de Bălașa, de No Stress, de băieții de la bar (cred că au fost cei mai lăudați din tot evenimentul și una dintre cele mai bune investiții), de flori (toate ca toate, dar aranjamentele de pe masă au fost de vis), de candybar (toată lumea a lăudat macaronșii, dar eu nu am gustat niciunul:p).

P.S. Ah, și mulțumește-i te rog Anei, a fost super!!! N-am avut nicio problema cât a fost ea acolo și m-am simțit foarte bine când am ajuns seara și era totul aranjat și pus la punct.

 

Leave a comment

*