Andreea & Cristi, Athenee Palace Hilton

Ce zicem noi:  A fost un eveniment care din punctul nostru de vedere n-a avut niciun cusur. Nu prea credem în perfecțiune și nici nu credem că e vreun lucru bun să tinzi către ea, însă acest eveniment s-a așezat foarte aproape de așa ceva :). Mai întâi și mai întâi, a avut loc la Athenee Palace Hilton Bucharest (loc de care ne atașăm din ce în ce mai mult). Apoi a avut partea de design floral asigurată de Floraria Iris – chestie care cred că se cam vede prin fotografiile semnate Dana Tudoran | Photographer și Marius Chitzu Pictures. Candybarul cel frumos și mândru a fost de la Grace Couture Cakes, iar entertainmentul care-a ținut lumea-n priză de numa a fost asigurat de The dAdA cu Alexandra Ungureanu și de Cristina Kiseleff – Electric Violinist. Mențiune specială pentru invitațiile speciale de la First Thing – Save the Date, pentru ajutorul cu papetăria de la Storyset, dar și pentru scaunele chiavari vintage de la Party Land Rentals.
Nu putem sa nu zicem și de Alina Petrișan și de coregrafia care pe noi ne-a lăsat mască (și cred că am văzut destule la viața mea :P).
Enjoy, share the love, be happy!

Ce zic ei: Eu tot o să continui să-ți trimit câteva mailuri pe zi ca să nu-mi simți lipsa prea tare :). Să știi că deja îmi lipsește….cam tot…a trecut atât de repede, dar suntem amandoi f happy că a ieșit exact cum ne-am dorit. Esti f cool, stăpână pe situație, oricând gata cu o soluție, o alternativă…nu ești de strâns în brațe de la prima întâlnire, dar pe parcurs ne-ai intrat la suflet și acolo ai rămas…(Andreea)

 

Leave a comment

*