Maria & Florin, Crowne Plaza

Așa cum povestea și Marius Barbulescu în postarea de pe blogul său, Maria m-a căutat cu doi ani înainte de eveniment. I-am spus să șadă blând, că mai e timp… și de mult timp ce-am avut atâta ne-am răzgândit cu locația și cu toate cele că nici nu știm când a trecut de fapt timpul. Nu mai zic cât de …paranormală a fost situația, că eu am aflat între timp că ei sunt videografi (DESPA FILMS) și-am pus de niște colaborări, dintre care două chiar înainte de nunta lor. Vă dați seama așadar ce discuții amestecate și ce du-te vino de informații a fost acolo, ceva absolut fabulos.
Nu mai bat mult câmpii, vă povestesc că florile romantice au fost design The Wedding Company, că entertainmentul a fost asigurat accordingly de Spitalul De Urgenta, Ansamblul Rapsodia Carpatilor și Andreea Haisan, am avut Tarte mici, dar și auriu, mult auriu pe fețele de masă și pe scaunele chiavari de la YES Events (oh, ce poveste și aici cu fețele de masă, Corina Mihai, do you remember?). Rochia Mariei a fost gata cu foarte puțin timp înainte de nuntă (a fost o temă recurentă a acestui an, miresele devin din ce în ce mai puțin stresate de acest subiect mi se pare mie), și a fost creată de Cristian Samfira.
Vă las acum cu fotografiile, de la Marius Barbulescu Photography, se știe – iar cu ei mă văd sigur la anul. Că am nuntă cu Marius și cu Despa la un loc, vorba aia, we are family deja!

Leave a comment

*