Sacul cu sfaturi

Pentru că sunt foarte des abordată cu diverse întrebări punctuale, legate de sfaturi, recomandări, informații, de către persoane care nu sunt interesate să contracteze un wedding planner, am sărit cu soluția pentru toată lumea – SACUL CU SFATURI!

075_DOC7129_web

Foto: Doru Oprișan

 

Cum functionează?

 

 1. Mai întâi, te hotărăști daca ai nevoie de un sfat, de două sau de trei (pot fi sfaturi sau recomandări) și îmi scrii detaliind ce îți dorești, pe adresa yourweddingstyler  pe gmail punct com. În subiectul mailului menționeaza ,,sacul cu sfaturi”.

2. Vei primi cât de repede va fi posibil o confirmare de primire a mailului, împreună cu toate informațiile de care ai nevoie ca să efectuezi plata serviciului.

3. După ce plata se confirmă, vei primi mailul cu răspunsul complet la întrebarea ta.

 

230

Foto: Cristian Ana

 

 

Mențiuni necesare:

 

 

1) În funcție de întrebarea adresata e posibil să am nevoie de informații suplimentare, pe care ți le voi solicita – astfel încât e posibil ca discuția să dureze ceva mai mult.

2)Toate recomandările pe care le vei primi vor fi verificate (pentru fiecare întrebare vei primi recomandări și date de contact pentru 1-3 furnizori disponibili pentru data evenimentului tău, pe profilul cerut de tine – posibil și ofertele curente ale respectivilor furnizori, în funcție de ce domeniu este vorba).

3) Dacă ai nevoie de mai mult de trei sfaturi/recomandări, îți recomand să contractezi o sesiune ,,one-day-stand”  – o întâlnire de două ore în care ofer toate sfaturile de care este nevoie, urmată de primirea tuturor materialelor necesare (estimat de buget detaliat, timing, schiță de desfășurător, precum și recomandări/contacte de la furnizori).

4) Întrebările pot fi din orice sferă a organizării de evenimente private (recomandări de furnizori, sfaturi legate de prioritizare, sau chiar cerere pentru întocmirea unui desfășurător pentru eveniment).

5) Dacă din orice fel de motive nu pot răspunde întrebării, veți afla acest lucru din mailul de confirmare, înainte de efectuarea plății.

6) Răspunsul final la întrebare va veni în cel mult 48 de ore de la adresarea ei.

 

Corina-Ciprian-Postate-38

Foto: Marian Cristea

 

 

Ce variante am?

 

Poți opta pentru un sfat/recomandare sau maxim trei sfaturi/recomandări. Costul este de 15 euro -un sfat/recomandare, 25 euro două sfaturi/recomandări, respectiv 35 euro trei sfaturi/recomandări (o recomandare se referă, așa cum spuneam, la până la trei furnizori diferiți din același domeniu de activitate).

 

Sacul cu sfaturi s-a deschis, așteptăm provincia!