ÎMBLÂNZIREA DESFĂȘURĂTORULUI – whoop whoop workshop!

January 15, 2020

Se apropie tiptil (sau deloc tiptil) nunțile de 2020. Majoritatea contractelor sunt semnate, lucrurile încep încet încet să se așeze.

Rochiile sunt (pe cale să fie) alese, costumele comandate.

Invitațiile sunt și ele în drum către invitați cât de curând.

Totul prinde contur și acum apar primele întrebări legate de – bine, dar cum o să se desfășoare totul?

Ei bine, dacă e ceva ce poate să asigure desfășurarea lină a unui eveniment, acela este un desfășurător făcut bine (și o echipă care să-l respecte). Ce mare brânză, v-ați putea gândi? Să pui acolo felurile de mâncare la rând, distracție între, lumea vine, lumea pleacă și cam asta e toată nunta. Eee… nu-i chiar așa. Sunt câteva mici treburi care par evidente odată ce le auzi, dar la care nu te-ai fi gândit înainte. Sunt greșeli de perspectivă cumva normale.

Dacă ai de gând să mergi singur/ă până la capăt cu planificarea și să te ocupi și de orchestrarea evenimentului în ziua respectivă, haide, te rog, la o întâlnire de (terapie de) grup, în care o să te ajut să faci acel program într-un mod în care să dea cât mai puțin greș. De ce cât mai puțin și nu deloc? Pentru că, dragii babei, acolo, în echipele voastre, vor fi fie oameni. Unii se cunosc între ei și-și lasă reciproc spațiu de manevră, alții nu. Toți sunt supuși greșelii, fiecare are obiectivele lui și prioritățile lui și fiecare reacționează diferit la mini-crize. Pe lângă asta, mai ai acolo niște alți oameni cărora nu le poți lipi desfășurătorul de frunte – și aceia sunt invitații. Sunt acolo la distracție, la voie bună – nu la un antrenament militar. Așadar seara va lua, cu siguranță, forme și modificări diverse, mulându-se după tot acest organism colectiv format din invitați. Să-i zicem… the blub! Dar crede-mă, cu cât mai bine sunt gândite lucrurile de la bun început, cu atât mai mari sunt șansele să păstrezi forma și firescul evenimentului.

Dacă vrei să te înscrii la workshop și să primești mai multe detalii despre el, aștept să-mi scrii la yourweddingstyler at gmail punct com. Locurile sunt limitate, nu sunt adepta workshopurilor mari. Vă aștept!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT