WED AS YOU ARE

Nu facem nunți “urbane” și nici “rurale”. Nu ne ocupăm exclusiv de evenimente tematice sau netematice. Nu suntem fane vintage sau modern sau conceptual sau tradițional. Toate acestea sunt doar etichete fara prea multă însemnătate, în final.

Ce facem noi este să planificăm evenimente pentru oameni. Și atât. Așa că hai să începem cu o întrebare simplă – cine sunteți voi? Și restul va curge firesc.

CE SERVICII OFERIM?

04

03

02

01

SERVICII COMPLETE

COORDONARE DE EVENIMENT

DIY KIT SI CONSULTANȚĂ

VENUE SCOUTING

Ne putem ocupa de coordonarea evenimentului tău, chiar dacă nu am fost implicate în planificare. Dar trebuie să știi că acesta este mai degrabă un pachet de servicii, care începe cu o lună înainte de eveniment, decât un simplu booking de 10-14 ore.

Titlul este self-explanatory. Putem să-ți oferim, deci, servicii complete de planning - de la găsirea locației, a echipei și până la coordonarea ultimului moment al nunții. Sau putem prelua treaba din punctul în care te-ai blocat. Cere-ne o ofertă.

Te putem învăța cum să-ți planifici singur nunta, oferindu-ți toate instrumentele de care ai nevoie. Dar putem oferi și consultanță tarifată la oră, virtual, pe Zoom. Scrie-ne ca să afli mai multe.

Te putem ajuta să identifici locația potrivită pentru evenimentul tău, chiar dacă hotărăști să planifici evenimentul fără un wedding planner.

FAQ

Oferim servicii de planificare, consultanță, design și coordonare pentru evenimentul tău. Cu alte cuvinte, facem planul, găsim colaboratorii adecvați, vă ajutăm să puneți la punct un concept creativ original și apoi ne ocupăm de managementul evenimentului în ziua în care se petrece, de la început și până la sfârșit.

Cu ce vă ocupați, mai exact?

De fapt, sunt câteva lucruri pe care nu le putem face :). De exemplu - proiecte Do It Yourself (lucru manual), montaje (putem contracta o echipa care să se ocupe de mici montaje - cum ar fi să se ocupe de huse de scaun sau montaj de decor furnizat de clienți, dar aceste servicii nu sunt incluse în pachetele noastre).

De asemenea, ne sfătuim clienții să poarte direct discuții cu preoții Bisericii Ortodoxe și nu avem drept de mandat pentru reprezentarea clienților la depunerea actelor pentru cununia civilă (unde trebuie să fiți prezenți amândoi, personal).

Și, deși poate că e surprinzător, nu putem influența vremea :).

Este ceva ce nu faceți?

Cu foarte puține excepții (răspunsul de mai sus), ne putem ocupa de toate detaliile, trimițându-vă doar contracte la semnat și facturi la achitat. De fapt, aceasta este pentru noi o situație ideală. Dar experiența ne-a învățat că foarte puțini clienți sunt dispuși să stea la distanță în procesul de planificare a propriei nunți. Pe scurt - ne implicăm atât de mult cât ne permiteți voi să o facem!

Putem fi oaspeți la nunta noastră?

APARIȚII

PE TOCURI.RO

WALL-STREET.RO

WHIMSICAL WONDERLAND WEDDINGS