Situația actuală ne-a făcut să ne îndreptăm către o abordare bazată pe flexibilitate. Micro-weddings, servicii complete, consultanță, design sau coordonare de eveniment.

SAU

Dacă te afli într-un punct anume în planificarea nunții tale și simți că ai nevoie de ajutor, scrie-ne și vom găsi împreună cea mai potrivită soluție.

trimite-ne un mesaj

WED AS YOU ARE

Nu facem nunți “urbane” și nici “rurale”. Nu ne ocupăm exclusiv de evenimente tematice sau netematice. Nu suntem fane vintage sau modern sau conceptual sau tradițional. Toate acestea sunt doar etichete fara prea multă însemnătate, în final.

Ce facem noi este să planificăm evenimente pentru oameni. Și atât. Așa că hai să începem cu o întrebare simplă – cine sunteți voi? Și restul va curge firesc.

CE ALTCEVA PUTEM OFERI?

04

03

02

01

MENTORAT

COORDONARE DE EVENIMENT

CONSULTANȚĂ ÎN PLANIFICARE

VENUE SCOUTING

Ne putem ocupa de coordonarea evenimentului tău, chiar dacă nu am fost implicate în coordonare. Dar trebuie să știi că acesta este mai degrabă un pachet de servicii, care începe cu o lună înainte de eveniment.

Programează o întâlnire 1 on 1 cu Andrada Sas sau urmărește-ne blogul și conturile de pe rețelele de socializare ca să afli când se programează următoarele workshopuri și masterclass-uri.

Oferită la oră, față în față sau virtual, pe Skype. Scrie-ne ca să afli mai multe.

Te putem ajuta să identifici locația potrivită pentru evenimentul tău, chiar dacă hotărăști să planifici evenimentul fără un wedding planner.

FAQ

Oferim servicii de planificare, consultanță, design și coordonare pentru evenimentul tău. Cu alte cuvinte, facem planul, găsim colaboratorii adecvați, vă ajutăm să puneți la punct un concept creativ original și apoi ne ocupăm de managementul evenimentului în ziua în care se petrece, de la început și până la sfârșit.

Cu ce vă ocupați, mai exact?

De fapt, sunt câteva lucruri pe care nu le putem face :). De exemplu - proiecte Do It Yourself (lucru manual), montaje (putem contracta o echipa care să se ocupe de mici montaje - cum ar fi să se ocupe de huse de scaun sau montaj de decor furnizat de clienți, dar aceste servicii nu sunt incluse în pachetele noastre).

De asemenea, ne sfătuim clienții să poarte direct discuții cu preoții Bisericii Ortodoxe și nu avem drept de mandat pentru reprezentarea clienților la depunerea actelor pentru cununia civilă (unde trebuie să fiți prezenți amândoi, personal).

Și, deși poate că e surprinzător, nu putem influența vremea :).

Este ceva ce nu faceți?

Cu foarte puține excepții (răspunsul de mai sus), ne putem ocupa de toate detaliile, trimițându-vă doar contracte la semnat și facturi la achitat. De fapt, aceasta este pentru noi o situație ideală. Dar experiența ne-a învățat că foarte puțini clienți sunt dispuși să stea la distanță în procesul de planificare a propriei nunți. Pe scurt - ne implicăm atât de mult cât ne permiteți voi să o facem!

Putem fi oaspeți la nunta noastră?

APARIȚII

PE TOCURI.RO

WALL-STREET.RO

WHIMSICAL WONDERLAND WEDDINGS