{Interviuri cu clienți} – Nunta Unicorn în hambar

September 25, 2020

Nunta Oanei și a lui Dan în hambar la GreenSpot, în septembrie 2019, a fost un unicorn.

Partea bună, când ai nunți-unicorn, e că ai nunți-unicorn.

Partea proastă, când ai nunți-unicorn, e că ți-e frică că n-o să mai ai niciodată alte nunți unicorn.

Din fericire, mai apare câte-un unicorn pe ici colo, sunt mai mulți decât credem noi – și pentru asta vă mulțumesc, dragi unicorni.

Mi se pare că orice altă completare e de prisos, așa că trec direct la subiect, cu unicoarna – șefă (Oana, dacă există dubii). Aș mai dori doar să menționez că chestia asta cu unicornii e o treabă care mi-a apărut în minte spontan, deci dacă interferează cu alte concepte și idei vehiculate anterior, aia e, va trebui să rezistați cu mine. Confuzia este viața mea.

Dar să revenim la unicorni.

TWS: Ce mai faceți? :)  Cum vă “tratează” viața (și pandemia)?

 Oana Unicoarna: Ehe, pentru noi pandemia n-a picat chiar rău. Lockdown-ul m-a prins în ultimele luni de sarcină când nu mă mai puteam încheia la șireturi, deci noroc că nu trebuia să ies pe nicăieri. S-a mutat și Dan cu lucratul de acasă și asta a fost fain pentru noi, ca proaspătă familie, mai ales când a apărut și Nora. Din mai suntem trei și viața ne tratează cum nu se poate mai bine… chiar suntem cu adevărat fericiți :)   

TWS: Cum v-ați hotărât voi să faceți nuntă?

Oana Unicoarna: Nu-ți ascund că ne era groază de acest concept al nunții așa cum îl observam la alții. Cu stres, certuri cu părinții, certuri în cuplu, frustrări, împrumuturi – și în final o petrecere în care mirii epuizați nici măcar nu păreau că se distrează cu adevărat. După ce ne-am logodit, am început să vorbim despre nuntă, gândindu-ne că părinții vor începe să ne întrebe și să pară măcar că avem un plan :)). Nu ne doream decât o petrecere faină, pe care să n-o uităm nici noi și nici invitații prea ușor, și care să ne reprezinte. Având referințele din jur, știam că ceea ce ne dorim va fi un challenge, dar acum, că mă uit în urmă, n-a fost deloc greu.

TWS: De ce v-ați hotărât voi să lucrați cu “o terță parte” – aka cu mine? 

Oana Unicoarna: Pentru că voiam să eliminăm cât mai mult din stresul cu care știam că vine la pachet o petrecere de peste o sută de persoane. Nu mai organizase niciunul dintre noi un eveniment așa mare. Știam că o parte din stres ține de multele decizii pe care trebuie să le luăm înainte, așa că voiam să ne lăsăm ghidați de cineva cu experiență care să ne facă procesul de decizie mai smooth. Apoi era partea cu stresul din ziua nunții pe care știam sigur că vrem să-l delegăm cât putem de mult :)). Fusesem nu demult la o nuntă în care ne-a marcat cât de alergat era mirele de șeful de sală care-l întreba diverse lucruri despre meniu, aer condiționat și diverse altele. Mmmmnu. Nu ne doream asta în niciun caz.  

TWS: Care a fost partea voastră preferată la planificarea nunții? Dar cea “mai puțin preferată”, să zicem așa? 

Oana Unicoarna: Eu m-am implicat destul de mult în partea de concept, printabile, decor. Pe toate le-am bibilit cu drag până cu o seară înainte de nuntă când eram în curte și eu făceam etichetele la masă, Ana pregătea buchetele și aranjamentele, Dan testa steagurile și încărca mașina cu props-uri. Așa atmosferă relaxată și veselă era… deja eram sigură că totul va fi magic și în ziua ce urma. Ziua CEA MARE :)))

Cea mai puțin preferată a fost cea cu negocierea contractelor și… wait for it... plicurile cu bani și plățile :))

 TWS: Ce vă amintiți cel mai mult de la nuntă? Care este amintirea care rezistă cu cea mai mare încăpățânare? 

Oana Unicoarna: Cred că nu vom putea uita niciodată emoțiile cu care le-am dat vestea alor noștri că vor fi din nou bunici. Dar îmi amintesc cu multe detalii și dansul, pe care l-am pregătit și repetat cu două luni înainte de eveniment și cu care ne simțeam foarte confortabil. Unlike majoritatea nunților în care dansul mirilor păre o lucrare silită de control pentru care n-au apucat să se pregătească, noi am ales să ne distrăm și în momentul cu pricina, dar și în tot ce-a însemnat pregătirea lui.

TWS: Ați face ceva diferit, dacă ar fi să dați timpul înapoi și să refaceți tot, cu informațiile pe care le aveți acum? Ați renunța la ceva anume? Ați adăuga altceva? 

Oana Unicoarna: Burger van-ul ăla dacă ar intra în curtea de la Green Spot… :)) Glumesc, nu e vreun regret, chiar simțim că nu a lipsit nimic. A fost petrecerea pe care ne-am dorit-o iar familia și gașca noastră s-au simțit excelent. Dar na, un burger proaspăt servit în picioare lângă un food truck is always a good idea :) 

TWS: Daca vreți să adăugați orice… :) 

Oana Unicoarna: Că-ți mulțumim. Te-ai potrivit la fix cu ce aveam noi nevoie. Și toate recomandările tale au fost mega valoroase. Și să nu te oprești din ce faci că mai multe cupluri merită nunți mai faine și mai relaxate. 

Video – Unikt

Imagini și detalii de la nunta unicorn în hambar, puteți vedea aici.

Dress

Echipa

venue

Atelier Divine

Green Spot Wedding Barn

Groom's attire

photography

Sir Ludovic

entertainment:

Videography

Popas Band

gelato bar

catering

Velluto

Flavours

SHARE THIS STORY