Sunt eu, wedding plannerul tău personal

January 13, 2012

Când Bucureștiul mustește de agenții care mai de care mai roz, mai cochete sau mai fițoase, dornice să-și ofere serviciile unui cuplu care plănuiește să se căsătorească, de ce am alege un wedding planner independent? Și, mai ales, de ce pe tine?

Motivul pentru care este mult mai bine să alegeți un wedding planner independent este acela că ea (de obicei este vorba despre femei) sau el (în cazul rar în care găsiți un domn care se ocupă de planificat nunți în București) va fi mult mai dedicat/ă și mai fidel/ă cauzei voastre decât un planner dintr-o agenție. Atunci când mergeți într-o agenție, există deja o listă de colaboratori preferențiali din care va trebui să alegeți. De cele mai multe ori agenția vine odată cu locația (dacă nu cumva agenția în sine este chiar restaurantul). Iar lucrurile vor evolua în felul următor: vi se va pune în față un catalog cu fețe de masă și aranjamente florale, o listă cu opțiuni, iar voi veți alege. Restricțiile sunt foarte mari, practic singurul lucru care vă rămâne de făcut este să alegeți un restaurant. În cel mai fericit caz, restaurantul vă va permite să apelați la soluții de decorare și de sonorizare din afara ,,sistemului”, caz în care veți rămâne cu alergătura. Care, vă pot asigura, nu e vreo plimbare în parc…

Cât despre mine…

Am 30 de ani și vreo șapte ani de experiență în publicitate. În șapte ani de copywriting mi-am format un mod de gândire creativ, am exersat îndelung munca cu clienții și am învățat să cred că limitele nu există decât acolo unde vrem și dacă vrem.

Și apoi a venit momentul nunții mele. Am muncit timp de un an asigurându-mă că totul va ieși perfect. Și a ieșit. După ce totul s-a terminat (cu bine, ca-n filme) mi-am dat seama că de fapt totul abia începe. Că asta voi face de acum înainte, indiferent cât de greu ar fi să pornesc la drum.

Lucrez deja la câteva evenimente minunate, pe care le veți vedea aici, în aceste pagini, pe măsură ce ele se vor întâmpla. De asemenea urmez cursuri de aranjamente florale și design. Nu în ideea că voi deveni specialist în toate peste noapte, ci în ideea că pot ajuta cu un sfat și pot înțelege mai bine ce fac colaboratorii mei (și ai voștri) pe ,,teren”.

Dați-mi un semn și punem la cale cea mai tare nuntă din lume!

SHARE THIS STORY
COMMENTS

Am vazut pozele de la nunta! Cu siguranta vei face treaba super buna si pentru altii. Poate si pentru mine (ca am tras o mega busa la inceputul anului asa ca, cica, e de bine ;) Doamne ajuta to both! :)

Cine știe, cine știe… Să știi că eu am prins un buchet cu vreo 3 luni înainte să-l cunosc pe dumnealui. Să mai zici că superstițiile sunt învechite… :P.
Multumesc pentru aprecieri! :)

ADD A COMMENT