BRIDES – un proiect visat și realizat de The Wedding Styler și IMAGENIA

April 23, 2015

Pe Mihai Ilie l-am cunoscut în vara anului 2013. Ne-am întâlnit la o cafea într-o zi foarte călduroasă de iulie – țin minte că aproape mă mutasem pe terasa respectivei cafenele în ziua respectivă, în ceea ce era un soi de serie de întâlniri, așa că Mihai m-a găsit bine mersi gata instalată acolo de ceva ore bune. Am povestit de una, de alta – eu cu ale mele, el cu planurile de viitor legate de fotografia de eveniment. Tocmai punea bazele brandului IMAGENIA și își propunea tot felul de lucruri – eu eram însă deja în plin sezon și de aceea în acel punct eventualele colaborări nu se puteau înfiripa decat într-un viitor destul de îndepărtat.

Dar nu-i nimic întâmplător pe lumea asta, știți doar. Scrie în atâtea poze cu citate inspiraționale pe facebook.

Așa că ne-am ,,ciocnit” din nou – eu și Mihai – prin iarna care tocmai a trecut, la o nouă cafea, ca să ne povestim cum ne-au tratat viețile între timp.

Și-atunci am aflat eu noutățile legate despre ce-și propune Mihai pentru IMAGENIA. Portretistică de nivel înalt, în special feminină (dar nu numai). Restrângând discuția la zona fotografiei de eveniment, asta ar însemna focus pe mireasă ca punct central al nunții – fără a neglija, desigur, aspectul care se referă la documentarea întregului eveniment, dar și portretele de cuplu și de familie. Mi-a plăcut instantaneu ideea pentru că mi se pare că asta-i o zonă insuficient explorată – și îmi plac tare mult brandurile cu poziționare. Prefer să știu întotdeauna care e intenția și motivația colaboratorilor mei, tocmai ca să îi pot ,,potrivi” cât se poate de bine cu clienții cu care lucrez. Și, bineînțeles, prefer să lucrez cu cineva care își asumă o audiență anume, fără să-i fie frică că va pierde o alta, mai degrabă decât cu cei care vor să fie ,,de toate pentru toți”. Îmi plac cei care pot articula cine sunt, ce vor și cu cine discută.

Să nu lungim însă teoria mai mult decât este necesar. Cert este că mi-a plăcut ideea și o mică sinapsă uitată de vreme a tresărit electric – ce-ar fi dacă…

Ce-ar fi dacă am începe o serie de portrete de foste mirese? Dar ce-ar fi dacă am începe o serie de portrete de foste mirese cu clientele mele?

Și uite-așa am ajuns să găsim o primă ,,doritoare” – pe Roxana, de la Roxana și Andrei (asta e un inner joke cu oanașiradu pe care încă nu-i cunoașteți, dar o să-i). Ei erau Roxana și Andrei atunci, în 2013:

_X6A3543 copy

Și iată ce mai face Roxana astăzi, în 2015, ,,văzută” de IMAGENIA:

B2-3240478-Edit-Edit

A fost o zi plină pentru ea, o experiență inedită, cu răsfăț și fotografii – și o ocazie nouă pentru rochia ei de mireasă să ,,arate ce poate”.

Așadar, dragilor, acesta este startul proiectului BRIDES, un serviciu nou în portofoliul The Wedding Styler, dar și o noutate prin prisma colaborării cu IMAGENIA. Puteți vedea rezultatul acelei zile aici. Dacă sunteți foste mirese și vreți să fiți parte din proiect (împreună cu rochia voastră), dați un semn și vă explic numaidecât despre ce-i vorba. Nu pot decât să vă promit că va fi o experiență aparte și că surprizele nu vor lipsi.

Mulțumim My Fashionteam.tv pentru găzduire și serviciile profesioniste de make-up și hairstyle!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT