Buchetul tău

April 10, 2012

Nu există mireasă fără buchet, să fie clar. Florile pe care le poartă mireasa (aproape) peste tot sunt prea frumoase ca cineva să renunțe la ele numai de dragul de a fi nonconformist. Există, însă, metode de reinterpretare a buchetului dacă vrei cu tot dinadinsul să ieși din tipare. Poți face, de exemplu, un buchet din broșe, nasturi sau hârtie. Probabil și din alte materiale.
Poți integra în buchet diferite fructe sau pene. De asemenea, dacă vrei ceva mai original, poți umbla la design. Sunt destui designeri florali îndrăzneți care abia așteaptă să le dai o tema mai cucuiată. Pe scurt, se poate face buchet din orice flori, cu orice materiale și cu orice modificări stilistice. În general e bine să te asiguri că buchetul se potrivește ținutei tale (cel mai bine e să te consulți cu un designer), însă nu e nicio regulă în ceea ce privește restul aranjamentelor florale. Dacă vrei o simetrie dusă în extrem poți asorta tot ce înseamnă compoziție florală, dar asta nu este în niciun caz vreo obligație. Iată mai jos o galerie cu tot felul de idei de buchete altfel. Sunt doar exemple, poți avea orice fel de idei legate de buchetul tău, sau poți merge pe un buchet clasic. Clasicul nu se demodează niciodată.

În orice faci, ține minte un singur lucru, pe care îl repet și o să-l mai repet atât timp cât o să fie nevoie: nimic pe lume nu TREBUIE făcut la nuntă, decât dacă vrei.

Fotografia zilei:

Credit foto: Cromatica Photography

SHARE THIS STORY
COMMENTS

Minunata sarbatoare a Invierii Domnului Iisus,sa va aduca multa pace si multe binecuvantari in suflet.Hristos a Inviat!

splendida fotografia zilei

mie imi plac buchetele cu pene de paun,cu bumbac si mere verzi si cel cu lamai.

ADD A COMMENT