Bine ați venit la bordul aeronavei noastre

May 27, 2013

Echipajul nostru vă va prezenta acum instrucțiunile de salvare în caz de urgență.

Dacă s-ar fi auzit acest text sâmbătă seara pe la un 1.30 noaptea, la Pensiunea Taco din Horezu, cred că nu s-ar fi mirat nimeni. Nu de alta, dar stăteam cu un lampion zburător bleg în mână, exemplificând ,,pe viu” atât modalitățile de montare a bucății de ceară cât și instrucțiunile de ,,zbor”, celor peste 200 de invitați din sală care aflau în sfârșit ce e cu punguțele foșnitoare pe care le împărțiserăm pe la mese cu câteva minute înainte.

Ca să fie imaginea completă, în timp ce eu făceam asta, Irina (de la Imperioso Mariages) povestea la microfon pas cu pas lucrurile pe care eu încercam să le descriu. ,,Încep să cred că nu a fost o idee chiar așa de bună” – mi-a șoptit Andra, mireasa, în timp ce eu mă chinuiam să arăt modul în care penetreaza sârmulița bucata pătrată de ceară.

Am început povestirea cu lampioanele pentru că a fost unul dintre momentele în legătură cu care am avut cele mai mari emoții. Vremea a fost deosebit de instabilă (vorba lu doamna Jurcă), cu ploi și vânt, iar parcarea plină de mașini. Am avut dubiile mele că cele 100 de lampioane vor zbura, dar uite că din fericire temerile mele au fost nefondate, iar lampioanele au zburat așa frumos că nu vă pot povesti decât cu poze. Adică, mai jos, dovada:

931367_486595114747432_329772910_n

Imaginea a fost ,,furată” de DJ Sun în vâltoarea momentului, ca să zic așa.

Altfel, povestea curge în felul următor – nuntașii au dansat până la dezmembrarea încălțămintei, mancarea și vinul de la tata socru au curs cum nu se poate mai bine (mărturisesc, vinul a fost ceva deosebit, am consumat în timpul serviciului), buchetul a fost prins de domnișoara care are din partea mea și premiul special al juriului pentru cea mai bună dansatoare a serii, iar baloanele zburătoare create de Imperioso Mariages au stat instalate țeapăn pe mese până la sfârșitul petrecerii, dovadă a pasiunii mirilor pentru călătorii. Dacă ziceți că sigur, pasiune pentru călătorii are toata lumea, nu doar mirii, o să vă explic că dumnealor locuiesc puțin până în China și că au văzut cam multe locuri care trebuie văzute, așa că ne cam dau ceață la capitolul ăsta. Need I say more? Mă gandeam eu…

Pentru nunta asta un pachet mare de mulțumiri speciale merge către Irina Plati, de la Imperioso Mariages, pentru că mărturisesc cu barba-n gușă că a alergat prin sală mai mult decât mine sâmbătă noaptea, deși mai avea două botezuri duminica. La București. (Irina, we will always have macheta and baileys).

Aștept în post imaginile grăitoare de la Elegans Foto, pentru că așa se face o nuntă cu tema călătoriilor – la Horezu, cu miri din China, flori din Vâlcea, DJ din Brașov și fotografi din Cluj. Bineînțeles, musai să avem și un planner de la capitală, că nu se poate altfel.

Declar în mod oficial sezonul deschis.

Și mă duc să mă înmoi în cadă, că în două ore se dă iar drumul la întâlniri cu clienții.

Imaginea zilei, direct de la prezidiul amenajat de Irina de la Imperioso Mariages, fotografie făcută cu telefonul din dotare:

968975_463252320417362_1368621616_n

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT