Calendar

September 25, 2013

Revin cu o postare scurtă, deocamdată. Am câteva drafturi salvate și vreo 5 restanțe de povestit, dar e aproape patru dimineața, iar eu mă străduiesc să intru în vacanță, că nu mai pot maică, mă doare șalele.

Voiam doar să vă anunț că mi-am tras calendar. Puteți să vedeți în bara albastră de mai sus, ultima pagină, denumită surprinzător ,,calendar”. Dacă aveți curiozități legate de disponibilitatea mea, acolo puteți găsi răspunsul fără prea multă strădanie și fără să pândiți obsesiv e-mailul. Ce-i drept, calendar pentru Alexandra încă nu am făcut, pentru asta tot trebuie să dați mail, dar în ceea ce mă privește lucrurile sunt acum destul de transparente.

O să trec tot acolo și perioadele în care sunt indisponibilă din alte motive. Fear not, I’ll spare you the details.

Vă mai spun doar că la sfârșit de sezon am o mulțime de concluzii. Din fericire, majoritatea de bine. Din păcate, n-o să vi le detaliez acum, că trebuie totuși să și dorm. Dar pot să vă spun că am încheiat sezonul cu două nunți de senzație, despre care nu știu să vă spun deocamdată decât că aștept pozele.

Deci da – v-ați prins – trag de timp. Povestim după vacanță.

Dați click aici pentru ultimul prim dans al mirilor din sezon. Great Gatsby-inspired. Filmat non-profesional, dar cu mare talent, de una dintre domnișoarele de onoare.

Fotografia zilei:

1176358_703702726324725_652457007_n

Credit foto: Marius Bărbulescu

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT