5 lucruri în legătură cu care mi-am schimbat părerea și 5 lucruri în legătură cu care îmi mențin părerea

October 22, 2013

Mă gândeam să aleg din noianul de chestii pe care le-am învățat în ultimii anișori cinci chestii pe care le credeam înainte să mă mărit și în legătură cu care mi-am schimbat părerea după nuntă, dar și după ce am început să mă ocup să-i mărit pe alții. Nu de alta, dar poate-s oameni pe care-i ajută să afle în ce mod (poate) să ți se modifice percepția când intri în lumea nebună a organizatului de nuntă, unde pălărierul cel nebun și humpty dumpty sunt cam cele mai normale personaje.

După aia am zis să găsesc totuși și cinci chestii care mi se par fix la fel, de amorul artei.

Lucruri legate exclusiv de nuntă, bineînțeles.

1) (o să mă repet aici puțin, dar cred că e important să menționez că și eu credeam la fel) – aveam de gând să rog un prieten să fotografieze nunta. Un tip foarte talentat, care a călătorit mult și care are niște cadre senzaționale trase prin India și Cuba. Pasionat de fotografie. Dacă nu avea să fie el, voiam să rog un altul dintre miile de prieteni pasionați de camere foto. Mă învârt într-un mediu unde asta e o pasiune destul de…comună.
Mi-am schimbat părerea când am dat peste blogul Mariei – there was no turning back. Era prima oară când vedeam fotografii de cuplu atât de frumoase.
Părerea cea nouă s-a consolidat de-a lungul vremii – vezi aici.

2) Prietenii, în general, se vor entuziasma invariabil și vor sări sa te ajute. O să faci o grămadă de chestii cu ajutorul lor.
FALS. Prietenii, în general, se vor entuziasma cinci minute, după care își vor vedea de viața lor. Așa cum este și normal.

3) Eu sunt excepția, la nunta mea sigur vor veni aproape toți cei invitați. Alții nu știu să estimeze, nu sunt populari, sunt antipatici etc. Eu sunt altfel.De fapt faptul că mă mărit e atât de greu de crezut că nu se poate ca nimeni să rateze așa ceva.
FALS. Întotdeauna sunt oameni care chiar au treburi mai bune de făcut decât să constate că-ți stă bine în alb (sau nu).

4) Eu n-o să mă stresez, eu n-o să mă enervez, deloc. În niciun caz.
FALS. Măcar un pic, acolo… Trebuie să ai cele cinci minute ale tale în care să simți că întreg universul te desconsideră.

5) Mie nu-mi trebuie rochie de sute și mii de euro. O rochițică, acolo. Obișnuită. Nu trebuie să fie ,,de mireasă”. Urăsc rochiile de mireasă, sunt greoaie și anormale.
Așteptați până mergeți la o probă, sau până începeți să vă uitați mai serios pe niște site-uri…

Și acum cele cinci lucruri în legătură cu care am fix aceeași părere, ca să fie clar.

1) Nu are rost să torturezi oamenii cu tortul hăt de dimineață. Ora 2 este suficientă. Dacă-s întârzieri, măcar să fie 3, nu 5.

2) La nuntă pui ce muzică crezi de cuviință. E bine să fii puțin temperat dacă ești extremist muzical, să încerci să variezi puțin genurile, cât să iasă totuși de-o petrecere, însă nu ai de ce să faci compromisuri pe care le urăști la alte nunți. Dacă ești sictirit de pinguini, de ce ai face același lucru la nunta ta?! Știi cum de obicei zici ,,dacă ar fi după mine…”. Ghici ce?! Acum chiar e după tine! Nu rata ocazia!

3) Furatul miresei e de cele mai multe ori o decizie foarte proastă.

4) Husele de scaune sunt, în proporție de 90% o alegere proastă, kitschoasă și nepotrivită.

5) Cineva ar trebui să interzică penele de struț.

Voi aveți d-astea?

FIXURI FLEXIBILE și FIXURI FIXE se cheamă.

Fotografia zilei (pentru că e de la FixFoto și pentru că îmi place ce înseamnă):

1277870_10151910203209323_1398351703_o

Credit foto: Fix Foto.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT