Andrada + WEDMAG = Love

April 17, 2014

V-am vândut gluma din titlu, adică, cum ar veni. Am ucis suspansul, i-am dat în cap cu o tigaie, deja nu prea am ce să vă mai anunț.

Am mizat pe faptul că oricum ați văzut deja (sperând că mă urmăriți pe facebook ) care este marea noutate. Așa că ce să mă mai dau pe după vișin, vă scriu și eu direct, ca să nu aveți vreun dubiu – începând cu acum câteva zile fac parte din proiectul WedMag.

Pentru că nu pot să mă abțin să nu vă dau și câteva inside information, pe lângă cele oferite de Narcis în articolul de pe WedMag o să vă povestesc că eu stăteam frumușel acasă, împăturită în mijlocul canapelei, cu o răceală drăguță, când mi-a bipuit messengerul. Nu știu dacă la voi face același sunet în aplicația de mobil – la mine suna ca un clopoțel de mașină de scris. Deci e un sunet…remarcabil. N-o mai lungesc (right!), era Narcis. Că vrea să vorbim. O să recunosc că mie în general chestiile asta cu ,,să vorbim” nu îmi sună neapărat bine. Foarte rar vrea cineva să discute ceva în detaliu de bine. Deci sigur am făcut ceva rău (mă gândeam), am zis iar ceva nepotrivit, am supărat vreun colaborator. Eu și gura mea cea mare suntem două bombe ambulante, asta știu foarte bine.

Așa că m-am așezat frumos la birou, am cocoțat mobilul pe niște cărți și l-am sprijinit de monitor și am dat drumul la skype.

Restul e istorie – nu am ce să vă mai povestesc – și chiar așa gură spartă cât să vă public stenogramele nu sunt.

Vă mai povestesc că proiectul WedMag a apărut aproape odată cu mine – la câteva luni după ce îmi făcusem eu gloriosul debut în online. Știu și acum că am dat share, cu observația că lucrurile bune se întâmplă din nou la Cluj! Ei, iată că lucrurile bune au aruncat un picior acum și în București. Pentru cine ÎNCĂ nu știe (!!!), WedMag este o revistă, un site, dar și un blog, un canal media complet unde puteți găsi cele mai bune recomandări de furnizori din domeniul organizării de nunți. Pe lângă recomandări, vă punem la dispozitie și conținut de calitate pe blog – de acolo o să știți mereu cine ce face și o să aflați secrete ,,din spatele camerei”. În curând pe WedMag o să mai aveți la dispoziție niste lucruri interesante, dar nu spun de pe-acum, că stric tot farmecul.

Așadar, aici începe colaborarea mea cu WedMag. Avem planuri frumoase și idei interesante, o să încercăm să le punem în practică cât mai repede. Dacă vreți să fiți mereu la curent cu ce se întâmplă cu revista, cu blogul sau vreți să știți ce punem la cale (că o să cam punem niște chestii la cale), vă sugerez să vă înscrieți în newsletter. Vă mai vând un pont – și anume că newsletterul o să fie în curând mai mult decât un newsletter. Stați cu ochii pe el ca pe butelie!

Aici închei, mă pregătesc să ciocnesc și eu un ou de Paște, că miel nu prea servesc. Un praz, o roșie – că uite-acum începe sezonul și mă prinde cu burta goală.

V-am pupat, pașteți numai ce vreți voi!

Fotografia zilei (PARTYYY!):

1441402_611184845610724_40062675_n

Credit foto: Cromatica Photography

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT