Ajutor, mă mărit!

May 26, 2014

Din câte știți, am tot zis că organizez un workshop pentru viitoare wedding planneri. M-am tot lăudat, ba pe blog, ba pe facebook, de mai că ai fi zis că o să-l fac de-adevăratelea!

După aia m-a lovit realitatea și programul și uite că n-am reușit să mai organizez nimic.

Între timp, m-au căutat fetele de la Creative Business Management, cu propunerea să facem împreună un worhshop – de data asta pentru viitoare mirese. Și m-am băgat! M-am gândit eu – de data asta, dacă are cine să tragă de mine, poate CHIAR fac ceva!

Iată mai jos parte din comunicat. Sigur, e un pic ciudat să scriu eu pe blog despre mine așa…, dar, recunosc, e mult mai simplu (și mai eficient) să dau copy paste fără să ratez nicio informație importantă:

 

 

Vrei sa te mariti?…dar te simti pierduta in multimea de mesaje, oferte si sfaturi venite din toate partile si de la toti?
Noi te ajutam sa-ti organizezi nunta asa cum ti-o doresti.

Vino pe 18 iunie intre orele 15.00 – 20.00 la un workshop interactiv unde specialistul nostru in wedding planning te va ajuta sa-ti organizezi gandurile, planurile si agenda.

Locul de intalnire: Urbanesc, str. Pictor Ștefan Luchian nr.17

In atmosfera prietenoasa a unei locatii special decorata pentru a te purta in atmosfera unei nunti aparte, vei fi primita cu surprize si vei afla sfaturi bine alese pentru tine si toate miresele care vor sa-si organizeze singure nunta. Specialistul nostru iti va dezvalui secrete despre trenduri si prioritati, despre bugete, aranjamente, flori, marturii, invitati si confirmari, ce sa eviti in organizarea unei nunti si multe alte lucruri interesante.
Ii vei putea adresa intrebarile tale si te vei putea inspira din experienta sa.

0 La final vei sti:
– Care sunt tendintele in materie de organizare de nunti – ce se poarta si ce nu se mai poarta
– Ce sa cuprinda desfasuratorul zilei tale de nunta
– Cum sa-ti stabilesti prioritati si sa scoti din highlight restul detaliilor.
– Cum iti imparti banii intre rubricile bugetului si de ce sa tii cont.
Tips& tricks privind aranjamentul la mese, marturiile, decorul, invitatiile
Solutii Do it yourself
– Detalii de eticheta

532117_163585547171462_1403625346_n

Organizatorii ti-au pregatit si cateva surprize:

– Cativa dintre furnizorii nostri preferati vin sa iti arate care sunt cele mai in voga texturi pentru decor si cele mai trendy aranjamente florale.
– Vei putea sa inovezi prin aranjarea propriului set-up de masa.
– Rasfatul va fi completat de un candy bar propus spre degustare.

Daca te-am convins, vino sa te inscrii cu un mesaj pe care il asteptam pe adresa: ioana@cbmanagement.ro sau ne poti suna la numarul de telefon: 031.428.24.44 sau 0743.078.803.

Costul workshop-ului este de 150 lei/persoana. Inscrierea se face pana la data de 15 iunie 2014.

Despre organizator – Creative Business Management este o agentie specializata in organizarea de traininguri si workshop-uri de dezvoltare personala si profesionala. Mai multe detalii despre noi poti afla pe www.cbmanagement.ro.

Partener principal: URBANESC
Parteneri media: miresici.ro, kfetele.ro, 121.ro, ele.ro, eva.ro.

 

 

Așadar… ați reținut – dacă vă pregătiți de nuntă, nu vreți să angajați wedding planner, dar vreți să aflați una-alta direct de la mine, putem să ne vedem pe 18 iunie la Urbanesc, de la ora 15.00.  Sunați-o sau scrieți-i Ioanei pe datele de contact de mai sus și se rezolvă!

 

Eu vă aștept ca și când.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT