I’m Dreaming Of A White…Wedding…

January 26, 2012

Tropăi prin nămeții de zăpadă, dar mă încălzesc toată, pentru că lucrez la ceva foarte, foarte frumos, aproape că îmi vine să spun la ce, dar…. secret, o să aflați la momentul potrivit!

Astăzi vreau să vă povestesc câte ceva despre tematica unei nunți. Sigur, nu doar nunțile pot avea tematici (slavă cerului, e o explozie de petreceri cu tematică, aproape că nu mai poți merge la o petrecere care nu are tematică, pentru că nu înțelegi cum să te îmbraci sau ce muzică o să fie). Dar când vorbim de tematica unei nunți, vorbim de o întreagă poveste care trebuie spusă. Abordarea mea vizavi de acest subiect este, poate, puțin diferită (sau poate nu), însă sper că veți fi de acord cu mine în punctele care urmează:

– tematica unei nunți nu e obligatoriu să sară în ochi. Nu trebuie să fie obositoare, nu trebuie să acopere subiectul principal, și anume că doi oameni se căsătoresc.

– alegerile pieselor de decor sau a gimmickurilor vizuale, precum și a punctelor din programul serii, n-ar trebui să se facă doar de dragul tematicii, de dragul satisfacerii unui concept. Dacă ele nu aduc nimic în plus, niciun beneficiu, ba mai mult – riști să dai naștere unor momente plictisitoare sau unor detalii costisitoare pe care nu le va remarca decât fotograful – mai bine taie-le de pe listă.

– nu trebuie să te dai de ceasul morții în căutarea unui concept cu totul și cu totul original. Sigur, ar fi frumos să găsești unul, dar și mai frumos ar fi să găsești ceva ce vă reprezintă.

– la polul opus, nu cred ca e nevoie să cauți liste cu tematici ,,la modă”. Nu poate fi nimic mai la modă decât detaliile care vă caracterizează.

– detaliile surprinzătoare contează, mai ales dacă te asiguri că ele vor fi descoperite treptat de invitați.

Fotografia zilei:

Credit foto: EmmPhotography

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT