Tabiet de 1 Martie

March 1, 2012

De un număr destul de mare de ani 1 Martie vine, pentru mine, cu un tabiet. Pe lângă gestul automat de o suna pe mama nu pentru că am impresia că 1 Martie e ziua femeii și 8 e altceva, ci pentru că chiar e ziua ei. De naștere.

Bon. Deci după ce o sun pe mama, pregătesc o baie cu spumă, îmi iau ceașca cu cafea cu lapte (da, beau cafea în cadă, aia e, fiecare face câte ceva impardonabil) și dau drumul TARE la asta:

E una dintre piesele clasice favorite încă din copilărie, de când o ascultam fie acasă, la pickup, fie în biblioteca școlii de muzică din Pitești. Tot la pickup, evident.

Anul ăsta am beneficiat și de un bonus, după atâția ani. Am ascultat din nou la pickup. Același disc pe care îl am din copilărie.

La mood-ul general contribuie și alte smacuri femeiești de genul gelului de duș cu aromă de fragi sau eu mai știu ce altă prostioară din asta.

Da, această postare n-are nicio legătură cu tema blogului. Poate doar în ideea de fond – dragilor, dragelor, faceți ce vă place, când vă place. Nu vă mai fie frică de judecăți, de cine o să zică ce. Nu vă mai supărați pe nimicuri, toți oamenii au toane. Dacă pe scară se aude un pickamer, dați muzica mai tare.

Și bucurați-vă de primăvara asta care se pare că totuși a venit.

Și hai la treabă, să facem lucruri frumoase, că avem o grămadă de pus la cale. Acum într-o formulă îmbunătățită, cu enzima extra-chef!

Fotografia zilei:

Credit foto: Doru Buzea

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT