Cine este Vlad Gherman?

April 6, 2012

Trebuie să vă povestesc ceva foarte amuzant. Tot scotocind eu prin statistici, văd că lumea caută în disperare informații despre Vlad Gherman pe blogul meu. Să vă explic, Vlad Gherman este un fotograf din Cluj pe care nu l-am întâlnit încă personal (probabil că se va întâmpla și asta la un moment-dat) și pe al cărui site mă dau din când în când. V-am și arătat câteva din fotografiile lui pe aici, trebuie să știți…

Așadar, nu mică mi-a fost uimirea când am văzut că există oameni care caută pe google informații despre mama lui Vlad Gherman, despre ce culoare îi place lui Vlad Gherman, despre unde locuiește Vlad Gherman și cum pot intra în legătură cu dumnealui. Am crezut inițial că are o admiratoare fanatică și am intenționat chiar să-i scriu și să-l previn să fie atent pe la cotituri, dar am observat apoi cum căutările veneau din toate colțurile țării.

În cele din urmă mi-a venit gândul cel bun și am dat și eu un search pe google. Ca să aflu, cu stupoare, că mai există un Vlad Gherman. E un actor adolescent și joacă într-o producție ProTV pentru tineri.

Așadar, dragele mele, dacă ați aterizat aici încercând să aflați ce a mâncat Vlad Gherman la cină, ați greșit adresa. Aici e un blog dedicat organizării de evenimente fericite generic cunoscute sub numele de nuntă, unde vorbim din când în când despre un alt Vlad Gherman, fotograf.

Am zis!

Fotografia zilei ( gotcha! – nu, nu este una semnată Vlad Gherman, ci Theo Manusaride):

Bărbații familiei.

Credit foto: Theo Manusaride Photography.

SHARE THIS STORY
COMMENTS

ma tot miram eu ca din toti fotografii pe care i-am prezentat pe blog Vlad Gherman e cel mai cautat :))

ADD A COMMENT