Maria shot me

May 4, 2012

Nu vă panicați (sau nu vă grăbiți să vă bucurați, după caz :D), nu e mortal. Dacă e, e cel mult în sens figurat – și ăsta ar fi un lucru bun.

Dar cum de?

Maria a trecut prin România. Pe drum, s-a oprit puțin și pe la mine (de fapt prin centrul Bucureștiului împreună cu mine), chiar într-una din zilele în care Alexandra, Andrei și Theo se plimbau și se distrau pe la Viena. Rezultatul este vizitabil aici și aici.

Din ,,culise” nu vă pot spune prea multe, în afară de faptul că a fost sarcina mea să caut ideea și locurile. Am găsit rapid un concept (picnic urban) care s-a transformat mai apoi în coșul-imaginație, iar pe traseu au apărut detalii neprevăzute care au dus la ceea ce se poate vedea (și admira, desigur :P). Locul pe care l-am ales a fost strada unde ar fi trebuit să aibă loc ședința noastră foto de la nuntă. Ședința foto de la nuntă a avut loc în altă parte din multe motive, dar iată că închei aici și dialogul deschis de mintea mea cu strada Dumbrava Roșie în iulie 2011.

Ce s-a întâmplat, de fapt, pe teren? De la iluzia că am o idee foarte clară, am ajuns la realitatea că suntem pierdute pe o stradă cu case frumoase sau abandonate, cu garduri și vegetație abundentă, unde se pot scrie și citi multe povești interesante. Și da, unde se pot face și picnicuri urbane. La realitatea că nu-s nici actriță, nici fotomodel și cu atât mai puțin fotograf (din fericire, Maria este fotograf :D), dar asta nu trebuie să fie o piedică :).

La punctul machiaj trebuie să adresez mulțumiri Monicăi Gliga :), care a reușit să intre în atmosfera propusă de mine, deși a fost pusă-n temă telefonic și telegrafic și a avut foarte puțin timp la dispoziție pentru lucrul propriu-zis.

All in all The Wedding Styler are acum și o față, și iată care este ea, fără falsă modestie, în fotografia zilei:

Credit foto: Maria Hedengren Photography.

P.S.: Trebuie să vă mai spun că ziua cu pricina a fost superbă, luminoasă, cu ceva vânt, prima zi frumoasă după o serie mizerabil de ploioasă și întunecată. Good Karma is being Good Karma.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT