Momentul ăla în care te uiți la fotografii și te gândești – WOW, ce cuplu!

December 5, 2013

Când mi-a scris Sultana, care avea nevoie de ajutor cu coordonarea evenimentului din septembrie 2013, aveam deja data ocupată. Dar părea a se pune la cale o nuntă de zile mari, așa că i-am propus o colaborare cu Alexandra. Sultana a părut încântată de idee, așa că ne-am văzut toate într-o după-amiază rece, la o ciocolată caldă. După cinci minute era clar pentru toată lumea că și dacă nu aș fi avut data ocupată tot Alexandra ar fi trebuit să fie la această nuntă.

De ce?

Păi citiți mai jos:

ALEXANDRA:

,,Ce aș putea să scriu despre Sultana și Mircea care să completeze imaginile de la nunta lor? Cuvintele mele nu cred că le-ar face dreptate.
Acești doi oameni minunați sunt tipul de persoane pe care trebuie să le cunoști, să petreci măcar câteva minute cu ei ca să îți dai seama că uite, poate exista și un astfel de cuplu în lumea reală. Sunt frumoși, deștepti, talentați, buni – și cumva te fac să te simți norocos că ai avut ocazia să îi cunoști și să participi la una dintre cele mai importante zile din viața lor.

Când am cunoscut-o pe Sultana, am realizat cât de mică poate fi lumea (veșnica expresie pe care o auzim mereu dar care never gets old:) ). Când mi-a spus Andrada că avem o întâlnire cu ea, numele mi s-a părut cunoscut dar am zis că se pot întâmpla și coincidențe. Nu avea cum să fie ea fata prietenului tatălui meu, care fusese în urmă cu un an la nunta noastra și care ne povestise de fata lui ce avea să se căsătorească în 2013. Ei, uite că ea era. Coincidențele nu s-au oprit aici. Am realizat că avem multe lucruri în comun, de la alegerea făcută în ceea ce privește verighetele, până la flori, preferințele pentru rochiile de mireasă și lista poate continua.
Am avut din prima clipă impresia că vorbesc cu o veche prietenă, cu care am o mie și unul de lucruri în comun și cu care împărtășesc aceleași idei pentru ziua nunții.

Credit foto: Vlad Gherman Photography
Credit foto: Vlad Gherman Photography

De la bun început am știut că Sultana și Mircea vor să se ocupe ei singurei de organizarea nunții, pentru că le place, pentru că știu exact ce vor și pentru că vor face tot posibilul ca această nuntă să fie “legendary”.
Nu am avut niciun dubiu că nu se vor descurca și discuțiile avute de-a lungul anului nu au făcut decât să îmi confirme că această nuntă va fi specială. Alegerile lor, de la save the date și invitații la locație, muzică aleasă, fotograful, rochia și florile au fost perfecte și au completat treptat imaginea.

Credit foto: Vlad Gherman Photography
Credit foto: Vlad Gherman Photography

Timpul a trecut extraordinar de repede și septembrie a venit. Cu o săptămâna înainte de W day, ne-am întâlnit și am pus la punct ultimele detalii. Din nou am fost plăcut surprinsă de organizarea celor doi. De la desfășurător până la planul sălii, totul era atent planificat și bine pus la punct. Și da, din nou pot spune cât de norocoasă am fost să am asemenea clienți.

Ziua nunții a decurs într-un ritm alert, la Press House Ballroom, pregătirile începând dis de dimineață. Cu aranjamentele florale și candy bar Maison Dadoo ne-a uimit încă o dată, a fost instalat un fruits bar cu fântâni de ciocolată, un photo corner cu ajutorul celor de la The Props Shop, fetele de la Red Blonde începuseră să facă probele de sunet iar DJ Armand era pe poziții.

O dată începută petrecerea, timpul parcă a zburat și după dansul mirilor (unde am putut admira un tango superb – dacă mai aud că mirii trebuie să danseze neapărat vals, o să mă supăr tare tare :) vă spun eu, puteți dansa orice, atâta vreme cât înseamnă ceva pentru voi și reușiți să transmiteți exact ceea ce doriți invitaților – fie că e vals, tango, cha cha sau macarena), ringul de dans a fost luat cu asalt și până în zorii zilei nimeni nu a stat jos. V-am spus de fetele de la Red Blonde, dar ele nu au fost singure. Maria Buză și band-ul ei ne-au încântat începând cu miezul nopții, iar sala a devenit neîncăpătoare pentru cele 4 hore concentrice ce s-au format instantaneu.

Credit foto: Vlad Gherman Photography
Credit foto: Vlad Gherman Photography

A urmat tortul surpriză. Surpriză pentru invitați, care au stat vreme de câteva minute să admire asamblarea pas cu pas a tortului Pavlova realizat de cei de la 3Flavours. Ba chiar cine a vrut să participe a putut, inclusiv mirii și nașii au dat o mână de ajutor, făcând momentul cu atât mai frumos și mai personal.

Am plecat de la aceasta nuntă zâmbind și realizând cât de mult mă bucur că am putut să le fiu alături în această zi. Ei doi, familiile lor, prietenii lor mi-au arătat cât de minunați sunt, cât de mult se iubesc și cât de frumos poate fi un eveniment în care toți cei implicați au pus suflet.

A fost o nuntă “legendary” de care sunt sigură că se va vorbi ceva vreme de acum încolo și nu pot încheia decât spunând: Sultana și Mircea, sunteți minunați! :)”

Credit foto: Vlad Gherman Photography
Credit foto: Vlad Gherman Photography

Mai multe fotografii de la această nuntă minunată puteți vedea aici și aici.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT