Sunt în haos iar haosul e în mine

January 22, 2014

…cu toate astea simt mai multă ordine ca niciodată în viața mea.

Nu v-am mai scris de mult, așa-i? Sigur, am mai postat una-alta despre nunți și alte giumbușliucuri, dar nu v-am mai scris așa, la corason, nu v-am mai lovit în plex cu așa da și așa nu – fix cât să le luați personal… N-am mai activat pe blog.

Trebuie să vă povestesc o grămadă de lucruri. Despre petrecerea de Crăciun unde ne-am destrăbălat cu punch și sweets de la Buttercup Sweets și poze hazlii de la Photo Party… Despre un an frumos. Despre foști și actuali clienți. Despre faptul că anul ăsta avem multe, multe premiere și chestii super interesante pe care le clocim cu zor.

Despre faptul că pregătesc peste doar câteva zile primul botez organizat de mine. Cine-ar fi zis că organizez și botezuri, right?

Despre faptul că suntem în 22 Ianuarie și acuș vine sfârșitul de lună și trebuie să predau două prezentări de concept. Două! Din care este gata…ați ghicit, niciuna!

Despre faptul că vă mulțumesc foarte mult pentru faptul că în acest moment mai am doar câteva date ,,deschise”, pe care de altfel mă gândesc foarte serios să le las așa, pentru sănătatea mentală a tuturor.

Am avut un decembrie minunat. M-am cuibărit confortabil la umbra faptului că mai toți colaboratorii mei au fost prinși cu diverse alte genuri de evenimente. Note to self – do not go into corporate business, December is way too cool. Și cum stăteam eu acolo așa, la umbra Crăciunului bătrân, de unde nu vine mări ianuarie peste mine cu vreo enșpe cereri noi pe care sigur că trebuie să le satisfaci măcar cu o întâlnire de curtoazie și cu toate lucrurile amânate din decembrie, bașca alea programate în timing pentru ianuarie regulamentar. Bașca botez de băiețel pe rol. N-aș vrea să înțelegeți că mă plâng, au contraire! Dar deh, pe moment să zicem că e puțin mult. Și iată-mă la 3.41 dimineața, rotind ultima sorbitură din Pinot Noir de Purcari (sprijin vinul moldovenesc, să se știe!) în pahar și întrebându-mă dacă să stau până dimineața pe lumină să lucru la concepte sau să dorm mistrețește până când o da sfântu’ și să scot cămeșa pe altă parte.

Încă nu m-am hotărât, așa că vă mai țin puțin de vorbă. Nu mult, fix cât să vă povestesc că anul ăsta ne destrăbălăm maxim. Aș vrea să intru în detalii, dar nu vreau să dau apă la moară copiilor la indigo care pândesc la colț doar-doar mai dau ceva din casă. E surpriză! Așa de surpriză că o să săriți din papuci și o să vreți să vă recăsătoriți doar ca să ticluim lucruri relevante și frumoase.

Cred că m-am hotărât. Mă bag mistrețește în strat și ne vedem mâine.
Când mă apuc și să scriu la prezentări.
Și când fac și articolul pentru WedMag.
Pe cuvânt!
Și o să fac și un pic de curat și o să ajung și la întâlniri.
Da!

Fotografia zilei (pardon, a nopții):

11582149884_b3d2640384_o

Credit foto: Theo Manusaride Photography

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT