Tac, tac, dar și când le fac…

April 7, 2014

Se mai întâmplă. Mai dispar de pe blog cu zilele/săptămânile și tot sper că o să vă găsesc tot aici. De cele mai multe ori chiar vă găsesc.

Promit, n-am stat degeaba. Chiar deloc. De fapt chiar ăsta este motivul pentru care am dispărut de pe blog – că n-am stat deloc degeaba.

Uite, azi am dat peste 50 de e-mailuri. Am încercat să pun cap la cap un meniu, am vorbit despre niște flori, mari. Ne chinuim de zor mare și dor să facem o propunere de decor puțin complicată. Pentru că se transportă. Unde? O să vedeți…

Toate fetele trebuie machiate și coafate – dar între timp sunt invitații de fabricat pentru cei care au nunta prin august/septembrie. Ce să vorbim de cei care au nunta în octombrie și abia și-au primit conceptul pe care acum tropăie de nerăbdare să-l pună în practică?

Printre picături primesc și câte o cerere nouă. Pentru anul acesta sau pentru anul viitor… eu le aștept pe toate cu brațele deschise. Pentru că pot, încă mai pot.

De pregătit pregătesc ca întotdeauna… Am și un spiriduș nou care încearcă să înțeleagă cum funcționează lucrurile aici, în wedding styling land. O să vă povestesc eu despre ea la vremea cuvenită.

Și mai am o noutate, mare, despre care deocamdata nu vă povestesc absolut nimic. Nici măcar o literă. Vreau doar să vă fac curioși – dar vreau să fiți curioși rău, să mă întrebați ce e și eu să rezist și să nu vă răspund. Hai, mă întrebați?! Întrebați-mă…

Răspunsul o să vină și el undeva zilele astea. Dar nah, că nu vă zic nici măcar exact peste câte zile. Numai să stați și să așteptați curioși.

Deocamdată vă las cu curiozitatea cea mare. Am reușit să mai scriu un post în care să nu spun nimic. Dar totuși …treaba cu curiozitatea…a funcționat, așa-i?!

Fotografia zilei (așa sper că așteptați veștile mele):

fotografie de nunta Bucuresti - Geanina si Tiberiu-17

Credit foto: Imagia

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT