Revin!

November 27, 2014

Da, revin. Dacă vă gândeați că m-am dat la fund fix cât să las locul liber, v-ați înșelat :). Am trecut prin vremuri ceva mai grele, cu prea multă oboseală, cu câteva alegeri greșite și cu sistem imunitar prăbușit, dar mă întorc și sunt mai ,,rea” ca niciodată :P.

În zilele care urmează ne apucăm de povestit. Cu ce s-a mâncat 2014, cu ce a fost, cu rele, dar mai ales cu bune și foarte bune. Cu ce se pare că se va mânca 2015, cu planuri de viitor, idei, rămășițe de entuziasm renăscut mai ceva ca pasărea Phoenix!

N-am primit încă toate materialele foto și video de la nunțile din 2014, deci nu sunt CHIAR ATÂT de în urmă, dar vă încurajez să aruncați un ochi pe portofoliu, să vedeți ce am mai postat – că eu zic că sunt chestii tari spre foarte tari spre extraordinar de tari. Și ne vedem aici în zilele care urmează cu povești frumoase despre fiecare nuntă-n parte!

Pe final, ca să nu fie chiar degeaba miniarticolul de azi, vă dau o idee nouă de petrecut Revelion – la Teatrul Independent In Culise! Nu fac de obicei asta, însă am primit comunicatul și mi s-a părut interesant, o idee diferită de eveniment de Revelion, așa că m-am gândit să vă anunț și pe voi, poate se bagă vreunul dintre voi. Spicuiesc din comunicat: ,,Pe 31 Decembrie 2014, de la ora 20:00, te așteptăm la Imago Pub în Piața Națiunile Unite nr. 3-5 să petrecem împreună în centrul Bucureștiului, într-o atmosferă classy și underground, un ”Revelion ca altădată”. Pentru o petrecere de poveste, echipa din Culise îți creează cel mai bun mix: prieteni, teatru și comedie, muzică, mâncare, băutură și artificii și toate acestea ”fără număr”. E o idee interesantă, ai parte de teatru, de comedie, dar și de o petrecere în compania actorilor. E cu băutură fină, cu mâncare bună și se anunță a fi un Revelion inedit, de modă veche, dar bună. Am mai aflat că dacă vă luați bilet până pe 15 decembrie vă costă 350 de lei de persoană, iar după această dată, prețul crește la 450 de lei. Dacă am reușit să vă zgândăr interesul și vreți să aflați mai multe, scrieți fără jenă la teatru@inculise.ro .

Vă las acum cu fotografia zilei (v-a fost dor?), dar ne auzim în curând cu povești nemuritoare! :D

10633693_926592437368313_3760736330562944928_o

Credit foto: Ciprian Vlăduț

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT