{Interviuri cu clienți} – Super Nunta Super Mario

July 1, 2020

Perioada asta a fost mai mult rea decât bună pentru majoritatea dintre noi. Faptul că în continuare este complicat să ne întâlnim, să călătorim sau să organizăm o petrecere, nu ne ajută foarte mult. Cu toate astea, eu aleg să fiu recunoscătoare. Pentru timpul petrecut odihnindu-mă, pentru claritatea din capul meu, pentru pasul pe care mi-am permis să-l fac în spate.

Și cum ședeam eu acolo, cu un pas în spate, mi-am dat seama că nu v-am mai povestit de mult de nunți. Știți voi, să stăm și să dezbatem una-alta cu povești “nemuritoare”.

Dar de ce nu aș lăsa eu pe alții să povestească despre nunți? De ce nu chiar pe cei care au fost… protagoniștii lor?

Avem debut astăzi pe blog – o serie de interviuri cu clienți. Și începem cu Andreea – “de la” Andreea și Alex, Super Nunta Super Mario pe care am organizat-o într-o perioadă în care pusesem pe picioare proiectul Wedding Divas. Din păcate, proiectul Wedding Divas a rămas suspendat. Iulia a plecat departe. Iar eu și Valentina ne-am dat seama că nu avem nevoie de o titulatură anume ca să colaborăm. Totuși, din acea pagină de facebook ne-am ales cu ceva bun – această nuntă super frumoasă despre care am senzația că nu prea am povestit destul. O nuntă cu ceremonie în aer liber, la care a plouat “copios”, în vreme ce mirii și invitații, dar și preotul s-au “ascuns” sub umbrele. Și ca totul să fie mai vesel, peste toate s-a suprapus Pride Parade, pe care n-am luat-o în calcul și la care, de altfel, am fi participat, în altă conjunctură, cu tot dragul. Doar că în acel moment, fix pe acea ploaie torențială, suprapunerea slujbei noastre religioase cu muzica veselă la volum maxim care trecea pe lângă noi la Arcul de Triumf n-a făcut decât să adauge soundtrack la o amintire gata memorabilă.

TWS – Povestește-ne puțin despre nunta voastră – ce îți amintești?


Andreea – Am avut cea mai mişto nuntă, din toate timpurile! Deh, a fost nunta noastră, cum să nu fiu şi mega subiectivă?! Că de n-ar fi nu s-ar povesti! :) 
Nunta noastră a pornit de la o idee foarte clară : Mario, jocul copilăriei mele şi a lui Alex. Şi de aici am început joaca : invitațiile care au ieşit spectaculos. Am avut treasure hunt la care am lucrat câteva zile să îl creez. 
Şi acum îmi amintesc reacția când am văzut candy barul şi apoi tortul : jaw drop! Ne-a lăsat pe amândoi cu gura căscată.
Caricaturile – vai, cum a fost! Roiam în jurul lui Bighi şi ne amuzam la fiecare caricatură în parte.
Dar, la crème de la crème : ploaia torențială care a ținut pe tot parcursul ceremoniei religioase – mna, să fie cu belşug. Iar, cireaşa de pe tort – Pride Parade care a trecut prin fața restaurantului Doina, în grădina căruia se desfăşura ceremonia noastră religioasă. Preotul zicea, dar nu se auzea decât zgomotul paradei. (Vai, privirea Anei când a început muzica :)) )


TWS – Care au fost părțile tale preferate din organizare?


Andreea – Hmm. Cred că toate au avut farmecul lor. Tocmai pentru că nu a trebuit să îmi frământ eu neuronul ca să găsesc furnizori, m-am putut bucura de fiecare întâlnire în parte. Era ca la cadourile de Crăciun : hai să mai desfacem unul. Acum, ca să fiu sinceră, la toate putea să fie o degustare de candy bar şi nu ne-am fi supărat. 


TWS – Care au fost părțile mai puțin preferate din organizare?


Andreea – Căutarea locației şi asta pentru că mi se pare că, la noi, nu este respectul “ăla” pentru client. Unii mi s-au părut dezinteresați şi pe modul “marcă banul”, fără să le pese de orice altceva.


TWS – Care este amintirea cea mai puternică, care a rămas cu tine de la nuntă?


Andreea – Foarte greu de spus. Toată nunta a fost minunată. După cum spuneam, eu chiar m-am simțit fooarte bine la nunta noastră. Şi Alex, la fel. A fost un eveniment aşa cum ne-am dorit şi poate chiar mai mult decât atât, de care ne aducem aminte cu drag şi care ne face să zâmbim de fiecare dată. Am rămas cu o grămadă de amintiri frumoase şi am păstrat relații cu oamenii cu care am lucrat la nunta noastră. Asta nu poate decât să mă bucure.


TWS – Dacă ar fi să faci ceva diferit, care ar fi acel lucru?

Andreea – Aş face ca nunta să fie de zi. Ìn rest, nu aş schimba absolut nimic, nici măcar ploaia torențială sau Pride Parade.

Puteți vedea mai multe imagini de la această minunăție de nuntă cu click aici.

Toate fotografiile au fost realizate de Ioan Stoica.

Coming soon to an ex-client next to you…

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT