Wedding Divas are here!

June 22, 2016

Ca orice om, resimt rutina. Mai mult decât orice om, fug de ea. E motivul pentru care n-am rezistat niciodată mai mult de trei ani la același loc de muncă. Motivul pentru care mi-am dorit să lucrez în publicitate (mai puțină rutină). Desigur, când lucrurile devin foarte complicate și palpitante, mi-aș dori poate să fie mai multă rutină, lucrurile să fie mai ,,așezate” și mai normale –  și fix atunci nu este! Dar asta este altă poveste…

Așa că nu e deloc de mirare că pe la jumătatea anului trecut am început să caut asiduu idei noi, idei care să vina în completarea proiectului The Wedding Styler. Atunci când muncești așa de mult la un business atât de personal, nu ai cum să-l abandonezi pur și simplu într-o zi și să te apuci de altceva… Nu te lasă inima, nu te lasă fotografiile, nu te lasă clipurile, nu te lasă mesajele de la clienți și nu te lasă amintirea efortului pe care l-ai investit, nopților pe care nu le-ai dormit și nu ai fost la mare cu soțul, cu prietenii, a aniversărilor ratate, nunților la care n-ai ajuns pentru că erai la altele, durerile de spate, de dinți, de cap. Nu te lasă nici gustul libertății, noul stil de viață, ăla în care programul depinde de tine, ăla în care mergi ziua pe stradă și-ți amintești de zilele când erai încuiat în birou pe toată perioada luminii naturale.

Așadar, ce aș putea face să completez proiectul meu astfel încât să nu-l stric, să nu-l închid, dar totuși să fie bine?

M-am zvârcolit cu aceasta întrebare în cap mai mult de jumătate de an.

E clar că am nevoie de ajutor. În același timp, e clar că nu pot să mă arunc la munca fizică mai multă decât acum. Nu vreau să creez o firma mare, cu mulți angajați – recunosc, e mai multă responsabilitate decât mi-aș dori, iar cifra profitului nu este motivantul cel mai puternic pentru mine.

Și-apoi, într-o zi, în primăvară, mi-am dat seama că răspunsul era fix în fața mea. Cine m-a ajutat în două momente-cheie ale portofoliului meu, ca să zic așa? (vorbesc aici despre nunta-chilli dar și despre nunta de anul trecut, de la Orșova). Două proiecte delicate și îndrăznețe de la care Atelier Interesart nu doar că n-a dat înapoi, dar s-a străduit să înțeleagă exact ,,ce a vrut autorul să zică”. Am o mărturisire de făcut – deși eu cu mâna mea și capul meu am facut prezentarea pentru nunta de la Orșova, am fost luată de apă atât de puternic cu organizarea, că am lăsat complet la o parte ideile de decor (care intraseră deja pe teritoriul Valentinei). Când am ajuns acolo și deja așezam florile pe masă mă gândeam – băi nene, de unde au venit chestiile astea, că arată foarte, foarte bine! Am deschis prezentarea și erau acolo, toate ideile + execuții noi, dar în fix același spirit. Acesta a fost motivul pentru care și anul acesta am toate deplasările în tandem cu Atelier Interesart. Sunt proiecte extraordinare, o sa vedeți, în număr de trei.

Cât despre Iulia și Storyset… ce să vă povestesc. Nunta ei a fost una dintre cele care au facut furori în 2012. A raspuns întotdeauna creativ la absolut tot ce i-am cerut, și în termene de multe ori imposibile. Pentru că am o experiență nu neapărat fericită în ceea ce privește colaborarea cu furnizorii de papetărie pentru evenimente (cu excepțiile de rigoare!) știu cât e de important să ai un asemenea colaborator care pe lângă că e creativ, e capabil să-ți răspundă atunci când spune că va răspunde și să livreze atunci când spune că livrează. Am făcut peste noapte multe opisuri, ba chiar asta vară am re-produs, în ziua nunții, toate meniurile. Are, probabil mai bine decât mine, dezvoltată capacitatea de a găsi idei/concepte și de a le exprima în mood-boarduri și aici m-ar putea ajuta enorm pe partea de conceptualizare (dar și implementare pe anumite elemente de decor + papetărie).

Când am început activitatea, am zis că nu vreau să livrez rețete. Nu vreau să fiu o agenție care vinde lucruri dintr-un catalog, nu vreau să aștern peste tot aceleași fețe de masă, să mut din loc în loc aceleași vaze cu flori. Și nici nu o să fac asta! Acum am posibilitatea nu doar să gândesc evenimente altfel, ci și să le pun în practică, alături de o echipă fantastică!

Și cum mă gândeam eu așa la asta (mi-a luat mult să scriu, dar de gândit mi-a luat undeva la un minut) m-am și repezit la mail și le-am scris. Mi-au răspuns cam în cinci minute fiecare, facem, facem! Numele l-am zis în glumă. Dar lor le-a plăcut, așa că Wedding Divas a rămas.

Am făcut apoi eforturi mari să facem pe super repede înainte și între primele evenimene din sezon două ședințe foto fabuloase. Una cu Maria Hedengren și Ioan Stoica, la Kid You Not și cealaltă cu Vanilla Roads, la Interbelic Victoria. Asta putem face noi cu doar 2-3 zile de gândire, fotografi fabuloși și miri extraordinari. Pentru că da, ambiția a fost să folosim cupluri reale, cupluri căsătorite recent, nu fotomodele. Ne-am dorit foarte tare ca povestea dintre ei să existe în realitate, chiar dacă decorul e o ,,făcătură”, astfel încât aerul din jurul lor să prindă cumva iz de realitate de la relația dintre ei.

Eu zic că ne-a ieșit. Iata mai jos câteva din cadrele de la aceste două minunate ședințe foto.

1 3 5 6 7 9 10 11 13 16 17 18 43 44 Image by International Photographer Maria Hedengren www.mariahedengren.com Image by International Photographer Maria Hedengren www.mariahedengren.com Image by International Photographer Maria Hedengren www.mariahedengren.com Image by International Photographer Maria Hedengren www.mariahedengren.com Image by International Photographer Maria Hedengren www.mariahedengren.com Image by International Photographer Maria Hedengren www.mariahedengren.com Image by International Photographer Maria Hedengren www.mariahedengren.com Image by International Photographer Maria Hedengren www.mariahedengren.com Image by International Photographer Maria Hedengren www.mariahedengren.com

 

Mulțumim enorm că s-au jucat cu noi Alinei și lui Cosmin, Andreei și lui Romeo, dar și Cookie Jar, Collezioni (ați văzut vesela de vis din ședința de la Interbelic?), Anca Elena Bălan, Andreea Cecilia, Hairtech.

The Wedding Styler merge mai departe și vă oferă în continuare servicii de consiliere/consultanță/coordonare eveniment. De asemenea Atelier Interesart se ocupa în continuare de floristică, iar Storyset de papetărie și decoruri personalizate. Dar atunci când lucrăm împreună ne numim Wedding Divas, prindem super puteri și vă putem transforma evenimentul în ceva nemaivăzut. Ne propunem să gândim întreg proiectul, să aducem toată echipa laolaltă (foto-video, entertainment, logistica, catering, cele mai bune și speciale locații, stiliști, deserturi, baruri etc) și să implementăm direct toată partea de decor în acord cu conceptul evenimentului.

Dacă vreți să ne cunoașteți, dați un semn la divelepentrununta  at   gmail punct com și punem sigur de-o cafea și o discuție.

Așa se aduce entuziasmul la bord. Abia așteptăm să vă arătăm ce putem face cu adevărat!!

SHARE THIS STORY
COMMENTS

[…] Fotografia din cover a fost realizată de Ioan Stoica pentru un photosession Wedding Divas. […]

[…] Nunta Super Mario pe care am organizat-o într-o perioadă în care pusesem pe picioare proiectul Wedding Divas. Din păcate, proiectul Wedding Divas a rămas suspendat. Iulia a plecat departe. Iar eu și […]

ADD A COMMENT