{Interviuri cu clienți} – Nunta cu temă muzicală

August 10, 2020

E interesant cum, după atâția ani, îmi amintesc încă detalii vii de la fiecare nuntă pe care am planificat-o. Nunta cu temă muzicală planificată în 2017 pentru Andra și Bogdan a început cu un mesaj de la Bogdan, în 2016, și a continuat lin și frumos către august 2017, când am pus note și versuri de melodii favorite peste tot prin Terra Events Hall.

Dar oare ce-și amintesc ei din ziua nunții lor? Eu cred că își amintesc chiar mai multe decât mine… Continuăm, așadar, seria de interviuri cu clienți. Iată ce mi-a răspuns Andra :

TWS: Ce mai faci tu, măi Andra? Ce se mai întâmplă? 

Andra: Bună Andrada! Andra face multe în perioada asta. Cel mai important, ne pregătim să devenim părinți și ne ocupăm de toate micile detalii până viitorul membru al familiei își face apariția.


TWS: Cum a fost să fii mireasă? Vreo poveste specială aici?

 Andra: A fost foarte frumos să fiu mireasă și îmi amintesc cu drag de ziua nunții. Pentru mine a fost foarte special și emoționant să ne vedem familiile extinse și prietenii din toate colțurile lumii toți la un loc, în același timp. E un moment care probabil nu o să se mai întâmple niciodată și m-am bucurat sincer să împart ziua nunții cu ei toți. 
Ca poveste specială, trebuie să menționez dansul mirilor! Vezi tu, dansul nostru a fost 95% improvizat, pentru că știam că dacă facem vreo coregrafie, o să ne fâstâcim rău și o să iasă caraghios și forțat. Așa că am ales ca în loc de o melodie să facem un mix din mai multe, pe tema ‘I can’t dance’ – și să facem pur și simplu ce simțim în momentul acela, neplanificat. Știam doar ce vom face în primele 30 de secunde de la început, pentru că am decis să începem cu ‘Nothing else matters’, ca toți să creadă că vom dansa un dans ‘tradițional’ al mirilor. Pe urmă am rupt ritmul cu ‘I can’t dance’, urmat de o mică intervenție de la Metallica ” So f* what?’, urmat de ‘Shut up and dance with me”, și ‘Everybody dance now’, când toți invitații au dat năvală pe ringul de dans, fără invitație. Ne-am uitat la înregistrare după și nu ne venea să credem că a ieșit așa de bine, total improvizat. Chiar au fost câțiva viitori miri care ne întrebau cine ne-a făcut dansul, la care amândoi am izbucnit în râs și le-am zis că nimeni… doar inspirația de moment.  


TWS: De ce ați considerat voi că aveți nevoie să lucrați cu un wedding planner? 

Andra: Pentru noi a fost o necesitate. Amândoi locuim de mai bine de 10 ani în afara României și știam că nu vom putea să fim fizic foarte des în București, să punem la punct toate detaliile. Plus, nu știam deloc localuri, furnizori și toți pașii pe care trebuie să îi urmăm. A fost primul lucru pe care l-am făcut după ce ne-am logodit: să găsim un wedding planner care să ne ajute cu organizarea, cu recomăndari și cel mai important – să fie persoana cerebrală care știe tot programul în ziua nunții.

 
TWS: Ce ți-a plăcut cel mai mult pe parcursul organizării nunții? 

Andra: În primul rând, pot să spun că organizarea nunții noastre nu mi s-a părut un stres. Amândoi am abordat acest eveniment ca pe o mare petrecere cu familiile și prietenii, și nu o nuntă propriu-zisă. Poate modul acesta de a vedea o nuntă ne-a ajutat mult. Mi-au plăcut discuțiile cu tine foarte mult și faptul că ai știut exact ce să ne recomanzi, bazat pe ce idei aveam noi. Apoi întâlnirile cu diverși furnizori și colaboratori mi-au plăcut foarte mult, pentru că mi-am dat seama că într-adevăr toți își iau sarcinile foarte în serios, sunt profesioniști și m-am simțit încrezătoare să mă las pe mâna lor. Nu au dezamagit deloc!

 
TWS: Ce te-a enervat cel mai mult pe parcursul organizării nunții? 

Andra: Nu pot să zic că a fost ceva anume. Poate doar faptul că încercând să deviem cumva de la unele tradiții și de la eternul “Așa se face…”, am ridicat pulsul câtorva nuntași care nu își puteau imagina și o nuntă puțin altfel. A fost greu de explicat ce exact vrem noi să facem și să îi asigurăm că totul va fi bine și nu se rupe cerul daca dăm sarmalele ultimele – ca bufet, mirele o să cânte la tobe într-un moment special sau nu o să fie muzică populară. Spolier alert: totul a ieșit chiar foarte bine!  

TWS: Acum că a trecut (de multa vreme chiar), e ceva ce ați face diferit? Ce? 

Andra: Și eu m-am gândit la asta de câteva ori. Nouă ne-a placut nunta noastra așa cum a fost foarte mult și retrăim cu drag toate momentele. La fel, avem mulți invitați care și acum ne spun cât de mult le-a plăcut nunta noastră și ce seară faină a fost pentru toți. Mă tot gândesc uneori dacă ar fi trebuit să pun mai mult accent pe decor, mai multe flori și zone pur estetice – Pinterest style. Dar pe de altă parte, atmosfera a fost așa de la înălțime pentru toți, că oricum nimeni nu și-ar fi adus aminte la 2 zile după de toate detaliile estetice. 


TWS: Judecând cu mintea de acum, ce credeți că e cel mai important și mai important la o nuntă?

Andra: Atmosfera pe care o creați voi doi! Până la urmă, toți vin să vă sărbătorească pe voi doi în una dintre cele mai frumoase zile din viața voastră. Daca voi doi radiați fericire, sunteți relaxați și zâmbitori, e mai important decât orice local fancy, mâncare fantastică sau trupă live de top.


TWS: Ai ceva sfaturi/ sugestii pentru cei/cele care se afla acum în plin proces de planificare? (pentru 2021, se înțelege…)

Andra: Să vă bucurați de procesul de planificare, de fiecare pas și detaliu pe care îl stabiliți împreună. Trece așa repede și e un test foarte bun pentru amandoi, în postura de cuplu, să ajungeți la un comun acord despre ziua voastră cea mare. Ah, și dacă alegeți un weeding planner… să vă ascultați wedding plannerul, pentru că el/ea are cea mai multa experiență pentru nunta voastră!   
Și nu uitați să puneți timp deoparte în ziua respectivă doar pentru voi doi – un moment sau chiar mai multe când sunteți doar voi (eventual împreună cu fotograful), trăind momentul.     

 Puteți citi mai multe despre nunta muzicală de la Terra Events Hall, aici.

Toate fotografiile din acest articol au fost realizate de Vanilla Roads.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT