Spune-mi ce rochie vrei și…tot nu pot să spun nimic despre cine ești :)

January 24, 2012

Logica după care femeile își aleg modelul de rochie de mireasă este una guvernată de reguli neînțelese. Am văzut cazuri de femei practice până la dumnezeu care aleg rochii tip prințesă, femei clasice care taman în ziua nunții apar în altă culoare decât alb, femei romantice care se îmbracă în rochii sexoase de sirenă și câte și mai câte n-a văzut ochiul meu în ultima vreme.

Ce să mai spun că socoteala de acasă se potrivește mult prea rar cu cea din târg. Pentru că acolo, în târg, se vede și ce vine de fapt bine și ce îți dorești de fapt pentru ziua asta așa de specială. Tocmai din cauza aceste inadvertențe pe care o observam – stilul tău general nu are nicio legătură cu rochia pe care ți-e dat s-o porți la nuntă. Din instinct, rochia pe care începi s-o cauți atunci când ești în prima etapa de căutări pe internet, se potrivește genului tău de zi cu zi. Și când ajungi în cabina de probă și te convinge personalul să probezi și altceva… atunci se întâmplă de obicei un miracol.
Toată construcția ta de femeie dârză și hotărâtă se topește, intri într-un film care începe cu aaa și se termină cu www și te căpătuiești cu rochia TA.

În acest sens, vă arăt azi fotografi(ile)a zilei.

Credit foto: Vlad Gherman.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT