Vine vara, bine-mi pare…:)

May 15, 2016

Am fost întrebată, pe bună dreptate, de ce nu mai scriu pe blog. Și mi-am pus și eu întrebarea asta – chiar așa, măi? De ce nu mai scriu eu pe blog?

Un motiv ar fi că vreau să scriu și despre altceva decât despre frustrări. Alea trebuie puse pe tapet și disecate, că altfel nu se schimbă nimic niciodată, dar aș vrea să mai povestesc și lucruri frumoase.

Alt motiv ar fi că am rămas foarte-n urmă cu poveștile de la nunți și nu știu exact pe care s-o aleg, ca să nu nedreptățesc altele. Să le reiau pe toate nu cred că ar fi un plan realist.

Așa că am să încep de astăzi noul meu plan de revitalizare al blogului cu un preview al verii 2016 – care se anunță, fără exagerare, sen-za-ți-o-nal. Am început deja sezonul cu două botezuri simpatice tare (primul a fost pe 7 mai la Domenii Plaza, al doilea vine pe 29 cu zmee colorate și tot feeelul de giumbușlucuri, la Artist). La nunți dăm drumul imediat cum vine iunie – și o să începem cu Snagov Club. Facem un popas pe 11 la Crowne Plaza și apoi ne retragem să ne refacem forțele, pentru că vine peste noi … IULIE.

Pe 9 mergem direct la Conacul lui Maldăr, unde visez de mult o nuntă. Dreams do come true, urați-ne vreme bună. Noi o să facem Măldăreștiul să sară-n sus indiferent de vreme, dar ar fi bine să fie și niște soare.

Pe 16 mai facem o vizită la Snagov, de data asta la Vila23. Aș vrea să pot să vă arăt invitația la nunta Alexandrei cu Cristi (că e un film de-ți chițăi în palme de amuzament), dar nu știu dacă am voie să-l arăt. Întreb și revin :D.

Pe 23 facem iar bagajul și plecăm în deplasare, de data asta la Deva, la Conacul Archia pentru nunta Bendreea. E acolo un plan complex și în același timp foarte simplu în desfășurare, dar o să fie bine, bine, tare tare bine.

Finalul de iulie ne găsește în București, la Clubul Diplomatic, cu nunta Alinei și a lui Octav, care presimt eu așa că o să facă înconjurul facebookului judecând după felul în care o să arate.

În august începem nunțile cu cifra norocoasă 13 și altă cifră norocoasă – 4. A patra nuntă The Wedding Styler la Mălâncrav. E? E că abia așteptați să vedeți? E, recunosc, și eu abia aștept să mă întorc acolo și să fac altceva, altceva decât în ceilalți trei ani.

Și iată că vine finalul de sezon (cel puțin pentru noi, deocamdată) cu nu mai puțin de trei evenimente-n lanț, toate la Athenee Palace Hilton. Ultimul (în acest moment) din punct de vedere cronologic este un eveniment ultradiferit, în sensul că este vorba despre o nuntă…de argint!

După toată înșiruirea este foarte important să vă spun că ma simt recunoscătoare pentru oamenii care au venit către mine anul acesta, dar și pentru felul în care am reușit să facem planningul calendarului, astfel încât să nu ne aglomerăm foarte tare, să reușim să respirăm, dar să avem și suficient de multe evenimente, exact atâtea câte trebuie!

Acestea fiind spuse, declar că avem încă date disponibile la sfârșit de septembrie și început de octombrie, Ana arde de nerăbdare să mai meargă pe la niște nunți, așadar dacă aveți ceva planuri și vreți să ne includă și pe noi, dați un semn!

Hai cu vara, că ni s-a făcut dor! Promit să revin și cu ceva povești ale lui 2015. Și deși am tăcut mult și bine, promit că am și niște noutăți pe țeavă de o să rămâneți uimiți, sunt convinsa :D.

Fotografia zilei este de la Land of White Deer:

 

1917708_1143788788988355_8984188522378637706_n

 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT