S-a spart sacul cu sfaturi!

May 3, 2016

Am fost zăpăcită în ultima vreme. Atât de zăpăcită, că n-am observat că s-a spart Sacul cu sfaturi. S-a spart și mi-au luat-o sfaturile la goană, de-am stat puțin să mă gândesc ce-o fi cu ele!

Iscoadele mele din teren însă mi-au zis că le-au văzut, pe ele, sfaturile nebunele, dând târcoale pe la The Wedding House. Nu știu exact ce fac acolo – s-or juca cu Cookie, le-or plăcea scaunele Alinei… Or fi auzit că e duminică rost de distracție. Cert e că duminică nu le las să-și facă de cap, vin să le prind și să le vâr la loc în sac!

Dacă veniți să mă ajutați să le prind, vă dau și vouă câte unul. Un răspuns la alegere, la orice întrebare ați avea – cum să faceți desfășurătorul, când să puneți tortul, de unde să luați te-miri-ce mărturie, de unde să comandați pantofi te-miri-de-care, dacă e prea încărcat programul, dacă e prea lejer. Când să programați machiajul, cât faceți până la biserică. Cum e cu ședințele foto. Ce e important, ce nu prea e – știti voi. Întrebări din alea multe și mărunte pe care nu știți unde să le adresați.

Ne vedem duminică la The Wedding Market, așadar. Cu tot cu sfaturi. Și cu Ana. Și cu WEDMAG. Și cu sac, să băgăm sfaturile la loc. Și cu ce-o mai fi, că doar n-o să vă zic tot. (da, am surprize).

Vă aștept ca și când!

12924582_969137933162129_2510650008038901100_n

 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT