Când punem cununia civilă?

July 2, 2020

Am mai scris despre cununia civila în trecut, dar, cum am mai spus cu atâtea ocazii, subiectul este inepuizabil, se ia de la zero în fiecare an și merită să vorbim despre el în mod repetat.

Lumea spune, de multe ori, că este mai simplu să le faci pe toate în aceeași zi. Că este mai ieftin și mai rapid. Dar este oare chiar așa? Stau lucrurile așa cum ar putea părea? Se reduce totul la viteza cu care ne putem deplasa de din punctul A în punctul B, sau e mai bine să ținem cont și de factori neprevăzuți, de emoții sau de faptul că n-am mai făcut asta niciodată și lucrurile pur și simplu s-ar putea să fie destul de diferite de felul în care ni le reprezentăm noi.

Orice wedding planner cu toate țiglele pe casă, o să vă zică că e mai sănătos pentru voi să puneți cununia civilă în altă zi. Eu plusez cu ideea de a pune, de ce nu, cununia religioasă în altă zi! Arunc astăzi, aici această provocare. Dacă am schimbat atâtea lucruri, de ce nu l-am schimba și pe acesta?

Dacă totuși încă aveți dubii legat de momentul în care este cel mai bine să programați cununia civila, urmăriți, vă rog, filmulețul de mai jos. Nu mă supăr, zău, nici dacă îmi dați un amărât de follow pe instagram, acolo unde sălășluiește nou-inauguratul meu canal IGTV.

Ce pot să vă mai spun în plus? Poate doar faptul că pe lângă toate cele vorbite în clip, mai e un schepsis – e FOARTE greu să te programezi pentru cununia civila la EXACT ora pe care o vrei tu. E o semi-loterie care s-ar putea să-ți arunce în aer tot programul nunții cu vreo săptămână înainte. Adică exact în acel moment în care toate problemele s-au agățat de poala ta și nu vor să-ți dea drumul.

Urmăriți, share-uiți, help me help you și în general haideți să fim oameni rezonabili.

Credit pentru cover image – Toader Photography.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT