Sinaia, în august

May 7, 2012

Am avut dintotdeauna o relație specială cu Sinaia. Încă de când eram copil. A fost dintotdeauna unul dintre locurile mele preferate din țară. Ba chiar am fost acolo în primul meu concediu, stil Sovata ’84, împreună cu o colegă de serviciu, pe genul plimbări bătrânești la bulevard, stat în parc și adormit devreme. De vreo doi ani și jumătate încoace zona a devenit și un fel de al doilea (sau al treilea?) acasă pentru mine. Așa că atunci când Ana mi-a scris, acum câteva luni, despre căsătoria ei și a lui Sofyane care va avea loc la Sinaia, mai întâi m-am mirat de coincidența enormă și apoi mi-am dat seama că nu se putea un prim an de activitate The Wedding Styler fără o nuntă la Sinaia.

O să fie o nuntă frumoasă, fără doar și poate. Iar fotograful lor va fi Costin Gheorghe, asistentul Mariei de la nunta noastră. S-au luat deja câteva decizii curajoase, petrecerea nu are cum să fie altfel decât pe cinste, iar eu una abia aștept.

Povestea lor în imagini a început deja, la Paris, cu o ședință foto de logodnă, de unde vă arăt câte ceva ca să vedeți și voi cam cât sunt de frumoși.

Fotografiile zilei:

Credit foto: Costin Gheorghe Photography.

SHARE THIS STORY
COMMENTS

[…] târziu, facem bagajele și ne mutăm pentru acțiune la Sinaia, pentru petrecerea de căsătorie a Anei și a lui Sofyane. Trebuie să vă spun că aștept cu maxim interes petrecerea asta. Pentru că Palace-ul este un loc […]

ADD A COMMENT