Ce a fost mai întâi – data, sau locul?

July 12, 2012

Peste tot, prin toate filmele cu mirese (că doar de acolo se trag toate problemele noastre, de la filme) vedem cum toate personagiile sar în sus fericite la auzul cuvintelor we have set the date. Deci conform credinței populare, data este prima, nimic nu se întâmplă înainte de a seta o dată, de a bate în cuie ziua în care fenomenul mult-așteptat se va produce.

În realitate este foarte greu să faci asta fără să ai locul faptei (vedeți, mă încăpățânez să evit locație, deși îl folosesc și eu atât de des încât mă întreb pe mine însămi de ce mă mai străduiesc). Atunci când discuți despre o nuntă, ai deja în minte cam ce ți-ai dori sau măcar ce nu ți-ai dori. Și atunci tipul de loc unde s-ar putea petrece ea se alege dintr-o categorie restrânsă. Și – ghici ce – posibil ca locul ăla să fie deja foarte rezervat. Sau posibil ca oferta lor să fie foarte departe de bugetul tău. Și atunci trebuie să cauți altceva, unde e din nou posibil să fie foarte rezervat în data ta.

Claro, există două excepții de la situație. Una se cheamă noroc chior, cealaltă se cheamă rezervare cu doi ani înainte.

Deci n-aș putea să vă spun cu precizie cine a fost mai întâi – data, sau locul – însă vă pot recomanda să căutați mai întâi locul, să vedeți ce date libere are și apoi să stabiliți data.

Acestea fiind spuse eu vă anunț că sunt foaaarte aproape de vacanță. Ceea ce vă doresc și vouă. Și vă arăt fotografia zilei:

wedding sandals

Credit Foto: BySergio.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT