In Planner I Trust

June 30, 2012

Mireselor din lumea-ntreagă/ Eu vă dau un singur sfat/ Aveți încredere în ce-ați ales / Și nu mă refer doar la bărbat.

Priviți-vă în oglindă, trageți aer în piept și spuneți – totul e sub control. Plannerul e ales de mine. Fotograful e ales de mine. Locul e ales de mine. Muzica e aleasă de mine. Florile sunt alese de mine. Zarurile sunt aruncate. Nunta o să se întâmple. Oamenii ăștia vor lucra pentru mine, în interesul meu, ca lucrurile să fie așa cum trebuie. Și o să fie. Gata.

Nu vă faceți rău. Voi, vouă. Nu vă mai gândiți ce ar fi fost dacă… (sigur n-ar fi fost mai bine, dar n-o să puteți verifica asta). Nu vă răzgândiți, decât dacă noua idee o îmbunătățește pe cea dinainte fără costuri suplimentare și fără prea mult efort. Nu vă zvârcoliți noaptea în pat. Ignorați soacra (mă rog, soacrele care trebuie ignorate). O să fie atât de înecată de emoții în ziua X că o să uite toate discuțiile. Pe care e bine, constructiv, ca voi să le ignorați în avans. Zâmbiți, fiți luminoase, radioase, optimiste. O să fie ziua voastră și o să fie grozavă! Nu vă împiedicați de nimicuri. Veți privi în urmă și veți ști că au fost nimicuri. Nu știți acum, e drept, dar fiți înțelepte și preveniți asta.

De fiecare dată când cei din jur încep să depună presiuni d-m…ulea din motiv de sentiment de buricul pământului, gândiți-vă – sunt pe un câmp de lavandă, mă plimb, vântul bate. Am făcut deja alegerile, sunt luate, nimic nu mai poate schimba asta. Și le-am făcut bine, responsabil, în interesul meu.

Aveți încredere. În voi, în alegerile voastre, în oamenii pe care i-ați angajat să facă treabă pentru voi. Că sigur n-ați ales prost.

Faceți-vă viața mai ușoară și mai frumoasă.

Repetați după mine:

In planner I trust…

In photographer I trust…

In location I trust…

In music I trust…

In myself I trust…

And in the Holy Flowers…

Amin.

O mică impertinență de final: când cineva își mai dă cu părerea, spuneți-i ca în loc să deschidă gura, mai bine să noteze și să țină minte pentru propria nuntă. Dacă e deja măritată/însurat, reamintiți-i că există nunți de toate tipurile: de hâtie, lemn, diamant, aur, argint și câte și mai câte. Nu e niciodată prea târziu să-și pună toate doleanțele în practică.

Credit foto: Cromatica Photography.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT