The Wedding Styler is goin’ International, baby!

July 29, 2019

E pentru prima oară când spun asta public, deși am ,,scăpat” deja vestea pe ici pe colo, prin zonele esențiale. Și nu știu cum s-o zic altfel decât direct – așa că uite-o nefiltrată și necenzurată  – plec din România.

Contrar contextului social și aparențelor de tot felul, nu e o fugă premeditată, ci mai degrabă o oportunitate care ni s-a arătat și căreia nu mă pot împotrivi, pentru că e destul de clar că e vremea unei schimbări. Mai mult decât atât, nu știu nici să spun dacă va fi o mutare permanentă. Nu pârjolim câmpiile și nici nu otrăvim fântânile, avem încă o casă aici și intenționăm, cel puțin deocamdată, să păstrăm situația așa cum este. Voi duce la bună îndeplinire contractele de anul acesta și apoi voi face (și eu) tranziția către locul în care este acum familia mea. Bruxelles.

Mai mult decât atât, am deja contracte semnate pentru la anul care vor rămâne perfect valabile, pentru că mi-am pus pe picioare aici o echipă destul de sănătoasă (crescută cu principii d-alea solide și bune) perfect capabilă să-mi coordoneze evenimentele. Plus că Bruxelles este just a low-cost-flight away, deci nu vă așteptați să scăpați complet de mine prea curând.

Dar ce se va întâmpla mai departe cu The Wedding Styler? Jur că nu știu. Ar fi de bun augur să vă prezint planul meu de afaceri centenar, pe termen lung și foarte lung, dar adevărul este că nu știu exact ce se va întâmpla. Nu vă mint, am luat în calcul să închid taraba și să virez stânga sau dreapta, acolo unde o să mă ducă viața (întotdeauna m-a dus), dar nu pot face asta, cel puțin nu brusc, cel puțin nu când primesc de la clienți feedback așa cum a fost cel de astăzi. Sunt puțin (mai mult) obosită, mi-e din ce în ce mai greu să am răbdare, din ce în ce mai greu să fiu empatică, din ce în ce mai greu să uit în ce lume trăiesc și să îmi ajut clienții să facă abstracție de toată demența din jur și să plănuiescă o petrecere frumoasă like there is no tomorrow (well, chiar s-ar putea să fie adevărat, nu? :) ).

Dar după aceea mă uit pe clipuri. Mă uit pe mailuri. Prin albume. Îmi amintesc din nou ce norocoasă sunt să întâlnesc niște anume oameni care au încredere să-și pună nunta-n mâinile mele și să mă mai și plătească pentru asta. Și brusc decizia nu mai e atât de ușoară.

Ce știu însă e că nu pot să mint, că nu mi-e ușor și că în același timp abia aștept să fac o schimbare de care am enorm de multă nevoie.

Așa că, cu voința voastră, a clienților mei și în măsura în care veți permite acestui mic boutique de planning să existe în continuare dar din altă parte, The Wedding Styler goes on. Cum, în ce formulă? O să vedem, împreună.

Vă mulțumesc, așadar, pentru toți anii aceștia minunați, pentru că mi-ați permis să fiu propria-mi persoană și pentru că am făcut împreună atâtea petreceri memorabile. Vă mulțumesc că îmi permiteți să îmi fac propriile reguli. Vă mulțumesc că doriți să învățați de la mine. Vă mulțumesc că ați lucrat cu mine, că m-ați ajutat și că ați trecut peste toate momentele în care, sigur, n-am fost nici măcar aproape perfectă. Și cu voința dumneavoastră, mergem mai departe, așa cum o fi să fie.

Fotografia zilei, de la o nuntă de anul acesta :). De la Vlad Gherman. Definitorie :).

 

SHARE THIS STORY
COMMENTS

[…] of my clients are multicultural couples (that means at least one of them is not Romanian). Also, I am available both in Romania & Belgium at this time, so I try and make things understandable for everyone reaching […]

ADD A COMMENT