Wedding Planning Masterclass by Andrada Sas, București

January 24, 2020

Uite că se adună apele și se așează vânturile și devine din ce în ce mai clar că în martie facem adunare de vrăjitoare (căutam și eu rimă, ce să-i faci). Adică un curs de wedding planning intensiv, de 6 ore (cu o pauză de respirație).

 

PENTRU CINE?

 

 Masterclass-ul de Wedding Planning se adresează wedding plannerilor începători (sau nu?) interesați de perspectiva mea în materie de nuntăreală și nuntificare. Dacă vă organizați nunta anul acesta și vreți să participați sunteți de asemenea bineveniți, însă este de știut că perspectiva (cum veți vedea și din program) se adresează mai ales celor care vor să își consolideze un business în acest domeniu.

Locurile sunt, firește, limitate – și avem deja câteva înscrieri. Primul venit este și primul înscris, așa că nu mai stați pe gânduri!

 

DESPRE CE?

 

 Discutăm comprimat, în șase ore, despre cum abordez eu subiectele următoare:

– discuția cu un potențial client/ofertare
– perioada de research (proiectare) – de ce este pentru mine esențială această etapă
– despre formarea echipei pentru un eveniment
(pauză)
– despre parcursul colaborarii cu un client (bumpy road? promenadă?)
– despre styling (sau cât mă implic eu de obicei în partea de design de eveniment)
– despre întocmirea unui desfășurător și managementul zilei.
– Q&A.
 Așteaptă-te la o discuție în cadru intim, deschisă, unde vei avea ocazia să afli care este perspectiva asupra organizării de nunți a unui wedding planner care face asta în România din 2011 (sau 2012? e mereu dificil să stabilești asta – a început când ai luat primul client? sau când s-a întâmplat prima nuntă?). Sunt interesată și de perspectiva voastră asupra lucrurilor, desigur, poate că lucrurile se pot perfecționa plecând de la o realitate deja existentă.
Va exista un “suport de curs”, pe care vi-l voi trimite ulterior pe e-mail, însă nu voi face o proiecție. Vreau ca discuția să fie aproape “1 la 1”, nu să ne luăm cu toții notițe de pe pereți. Notițele sunt binevenite, dar atenția mi-o doresc mai concentrată :).

 

UNDE, CÂND, CÂT?

 

 Întâlnirea va avea loc pe data de 14 martie 2020, începând cu ora 12.00 la Atelier Interesart (str. Lotru, nr 35, București). Taxa de participare este de 100 de euro și se achită în avans.

 

SIGN ME IN!

 

 Dacă aveți alte întrebări sau doriți să vă înscrieți, aștept să-mi scrieți pe yourweddingstyler at gmail punct com. 

PS – Știu că tema blogului meu este învechită și nu se comportă bine pe mobile. Se lucrează, se lucrează, venim cu noutăți în curând și pe partea aceasta! Vă foarte mulțumesc!
Mulțumiri pentru fotografia din cover, Ioan Stoica!  
SHARE THIS STORY
COMMENTS

[…] luna martie, când a venit peste noi Covid19, aveam programat un Masterclass în București. Aveam bilete de avion cumpărate, bagajele la ușă și eram gata de […]

[…] LATER EDIT – Click aici pentru informații despre următorul masterclass de wedding planning.  […]

[…] pe voi, cele care sunteți dispuse să duceți mai departe planificarea de nunți în România. Puteți citi aici mai multe despre subiecte pe care le-am propus să le […]

ADD A COMMENT