Wedding Planning Masterclass – noutăți

September 30, 2020

În perioada 20-22 noiembrie are loc primul Masterclass TWS Online de Wedding Planning. Cum am ajuns la organizarea lui, puteți citi mai jos. Deocamdată, însă, câteva date “tehnice”:

Tematica rămâne aceeași: nunta, între proiect și magie. E un masterclass cuprinzător. 3 zile, câte două ore în fiecare zi. Se adresează atât celor care vor să devină wedding planneri, dar și celor care deja sunt și vor să afle care este punctul meu de vedere.

Discuția va fi structurată pe următoarele puncte:

  1. Introducere. Tipuri de servicii oferite în Wedding Planning.
  2. Crearea unei grile de servicii. Branding. Poziționare.
  3. Etapele organizatorice.
  4. Pregătirea bugetului. Timeline de proiect.
  5. Formarea echipei pentru eveniment.
  6. Styling (design de eveniment).
  7. Întocmirea unui desfășurător și managementul zilei.
  8. Q&A.

Fee-ul de participare rămâne neschimbat – 100 de euro.

Ca să vă înscrieți – precum și pentru orice întrebări pe care le-ați putea avea, dați un semn pe yourweddingstyler@Gmail.com sau pe formularul de contact de mai jos!

Povestea

În luna martie, când a venit peste noi Covid19, aveam programat un Masterclass în București. Aveam bilete de avion cumpărate, bagajele la ușă și eram gata de treabă.

Cu două zile înainte de zbor, am început să am dubii. Se vehiculau deja zvonuri legate de lockdown și oamenii începeau să fie din ce în ce mai precauți cu interacțiunea. Am luat decizia să nu mai zbor, deși zborul nu s-a anulat. Unii au răsuflat ușurați, alții n-au înțeles exagerarea.

Pe lângă masterclass-ul meu, aveam programată și sesiunea foto pentru Masterclass-ul lui Julius Paul – iar acolo era altă desfășurare de forțe. La momentul la care am luat decizia să nu mai zbor, lucrurile erau încă în picioare, planurile încă se făceau. M-am simțit puțin vinovată că dau bir cu fugiții, dar am din fericire o echipă destoinică care s-ar fi descurcat și în absența mea.

Ce s-a întâmplat apoi

Totul a fost uluitor, pe repede înainte, pe parcursul a doar două zile – nu știu dacă vă dați seama. Totul s-a anulat, totul s-a închis și baricadat, aș fi venit doar ca să stau în casă, așadar flerul meu a fost corect.

Dar ce s-a întâmplat cu masterclass-ul? Din fericire toate participantele înscrise au fost de acord să-l amânăm și nu au cerut refund. Urma să-l programăm în mai. Eram destul de sigură că situația se va rezolva până în mai, cât să putem ține un masterclass de wedding planning. Din păcate lucrurile nu au fost așa simple – și iată-mi în prag de octombrie cu masterclass-ul încă nerealizat.

Am luat decizia să rezolv situația.

Cum persoanele înscrise nu s-au putut pune de acord dacă să reprogramăm pentru primăvară sau să ne reprofilăm în online – am luat hotărârea să le fac pe amândouă. Așadar, vestea cea mare este că vom avea un Online Masterclass de Wedding Planning în noiembrie, desfășurat pe 3 episoade a câte două ore fiecare. Și vom avea și un Masterclass “fizic” în martie, cu durata de 6 ore – și cu limită de 10 participanți. Câteva dintre locuri sunt deja ocupate de persoanele deja înscrise și care vor opta pentru aceasta variantă.

În legătură cu martie este încă devreme să mă hazardez cu o dată în contextul actual. Dar va fi, cu siguranță, în weekend.

Hai că o scoatem la capăt.

Fotografia din cover: Vanilla Roads

SHARE THIS STORY

Înscrie-te la masterclass!

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.
COMMENTS
ADD A COMMENT