Neaoș Wedding Planning continuă

December 1, 2020

Martie 2020 și primul lockdown m-au surprins aproape în drum spre România, încercând să organizez un curs intensiv de wedding planning, gândit pentru 6 ore, într-o singură zi. Îmi propusesem să transmit către cursante (erau doar doamne înscrise) esența întregii mele experiențe, fără să petrecem săptămâni în șir. Să le dau un “boost”, un punct de start relevant sau o perspectivă nouă abordată cât mai complet, la 360 de grade.

Timpurile pe care le trăim m-au determinat să reprogramez și adaptez, în cele din urmă, acest curs în mediul online și o parte dintre participantele înscrise pentru cursul din martie au optat pentru aceasta variantă. Restul au optat pentru varianta “în carne și oase” – atunci când va fi posibil și când ne vom întoarce la normal (încă valabil, nu vă impacientați!).

În 20-22 noiembrie s-a desfășurat, așadar, acest prim curs cu care reiau seria Neaoș Wedding Planning. Succesul lui și feedback-ul primit mă determină să duc treaba mai departe și iată, astăzi vă povestesc mai multe despre ce urmează să se întâmple.

Din 2021 dăm cep unui nou format online.

Câte un curs de o oră și jumătate săptămânal, pe teme diferite, vreme de 4 săptămâni succesive. Ai posibilitatea să te înscrii la unul, la două, la trei sau la toate cele patru micro-cursuri. În cazul în care te înscrii la trei dintre cele patru sesiuni, vei primi automat acces și la cea de-a patra.

Fee-ul pentru participarea la unul dintre cursuri este de 150 de lei. Contra fee-ul de 450 de lei, primiți, așadar, acces la toate cele patru cursuri ale modulului.

Teme propuse:

  • Curs 1 – THE PLAN. Cum gândim proiectul? Te-ai gândit vreodată că planificarea unei nunți este project management curat și ar trebui abordată ca atare? Dar că nicio nuntă nu seamănă cu alta și că nu vei putea niciodată să aplici formule standardizate pentru orice eveniment? Învață cum să gestionezi corect fiecare proiect pentru fiecare cuplu, dar și cum să te adaptezi de fiecare dată, la orice situație.
  • Curs 2 – THE BUGET – Cum gândim o schiță de buget potrivită pentru clienții noștri – de ce informații ținem cont și cum obținem aceste informații
  • Curs 3 – GET CREATIVE – Cum să abordezi creativ dezvoltarea unui concept original pentru o nuntă? Sigur, știi deja să te inspiri de pe pinterest, pe ce elemente se poate declina, în general, un concept (nunta, din păcate, este un eveniment care impune multe limitări din acest punct de vedere). Dar știi cum să scoți capul din cutie și să mergi către clienți cu idei originale, inspirate din ei, viețile și pasiunile lor? Acest curs îți propune un pic de joacă, atât cât să dezmorțim puțin nervul creativ.
  • Curs 4 – TIPS & TRICKS pentru ziua nunții. Știi deja că orice coordonator are un “kit” de urgență. Știi că totul se pune la cale pe baza unui program (numit și desfășurător). Dar ești SIGUR(Ă) că nu îți scapă nimic? S-ar putea să-ți scape taman erorile umane. Sau s-ar putea să cari după tine portbagaje întregi de item-uri care “s-ar putea să ne trebuiască”, dar care sunt lucrurile fără de care sigur nu se poate și elementele la care trebuie să fii atent(ă)?

Dacă dorești să te înscrii, completează, te rog, formularul de contact și îți voi răspunde în cel mai scurt timp cu toate informațiile necesare.

Să ne auzim cu bine, să ne vedem (virtual, deocamdată) cu bine și să ieșim din această criză mai înțelepți, mai apropiați unii de alții și chiar mai bine pregătiți pentru orice situație! :)

Pentru fotografia din copertă, mulțumirile merg către Ioan Stoica, Atelier Interesart, Kalnoky Castle – și toți ceilalți elfi care au tremurat împreună cu noi în zăpadă ca să realizăm această minune.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT